All for Joomla All for Webmasters
Как да промените начина си на мислене, който води до болести?
Веска Александрова от Инсбрук ни разяснява всичко за Тета лечението в рубриката ни ”По-здрави”.
Визитка:
Веска  Александрова живее в Инсбрук, иначе е от Видин. Сред квалификациите й са  Йога Инструктор, Пилатес Инструктор, Сайонджи- масаж, Иумейхо терапевт, Мастер Рейки , Биоенерготерапевт , Тета лечител , Сила+ Рейки лечител , Отваряне на Акашовите записи и работа с Ангелите. Всички техники са придобити след заболяване и последвалото възстановяване в продължение на 5 г. с помощта на алтернативната медицина и Себепознанието, и пътят към Духовното извисяване.
Г-жо Александрова, какво е да си Тета лечител?
Тета лечението е една от най-мощните техники за енергийно лечение. Това е медитативен процес, който води до физическо, психическо, и духовно изцеление чрез насочена молитва към Създателя. Той с готовност ни дава това изумително познание. Има едно задължително условие: Да вярвате в Създателя на всичко което Е. Той има много имена:Господ, Исус, Буда, Кришна, Аллах, Яхве, и всички те водят до съзидателната енергия. Тета лечение не принадлежи на никоя религия, освен това не зависи от възраст,пол,образование,раса и убеждения. Всеки които искренно вярва в Бог или творящата сила може да я постигне и използва.    
От къде идва методът и с какво е известен?  
Методът е създаден от Ваяна Стайбъл.  Ваяна Стайбъл е родена и отраснала в Айдахо, САЩ. Майка е на три деца.
От малка има развити интуитивни способности, които по-късно, в зряла възраст ѝ помагат да стигне до идеята за създаване на Thetahealing.
Лични здравословни проблеми я принуждават да търси и да намери изход за себе си. Разболява се от рак на костите, с доказан тумор в дясната бедрена кост. Предлагат ѝ ампутация на крака, с което животът ѝ ще се увеличи с няколко години. Стигайки дъното на отчаянието си, тя търси и други начини на лечение, но без очаквания за нея резултат. Въпреки, че здравословното ѝ състояние е било много тежко, интуитивните ѝ способности станали по-силни, когато се е свързвала със Създателя чрез молитвите си. Дълбоката ѝ вяра в Бог и искрените ѝ молитви я довеждат до изцеление. В този миг тя се докосва до познанието за мощта на Божествената любов. Вярата ѝ, че Бог е любов, че е навсякъде и тя е едно с Него, става основа на нейния светоглед. От този момент тя практикува и доразвива това си познание в метод, който нарича Thetahealing.
Тя се превръща в един извор на оптимизъм, надежда и вяра за много хора, загубили се в мрака на отчаянието.
След години на усилена практика с хиляди хора, потърсили нейната помощ, тя стига до извода, че този метод трябва да бъде разпространен и започва да го преподава. От 2000 г. обучава практикуващи и учители, които работят в над 40 държави по света.
При какви здравни проблеми методът може да помогне? 
Използвайки честотата Тета ние проникваме в нашето подсъзнание и опознаваме съществуващите в него програми, убеждения и чувства. Много от тях са ограничаващи и действат като спирачки на реализацията ни в живота. Най-честите от тях са :
♦ Липса на самочувствие
♦ Липса на самоуважение
♦ Липса на любов към себе си
♦ Липса на доверие към себе си и към околните
♦ Безпокойство, стрес
♦ Депресия
♦ Страхове, фобии, натрапчиви идеи
♦ Загуба на някой и нещо
♦ Здравословни проблеми – вродени и придобити заболявания
♦ Проблеми с психиката, водещи до всякакъв вид дискомфорт
♦ Проблеми с психиката, водещи до отклонения на теглото
♦ Хранителни разстройства
♦ Икономически проблеми (материални загуби и липса на икономическа стабилност)
♦ Неблагополучия
♦ Трудности при откриване на призванието
♦ Несполучливи интимни връзки и взаимоотношения
♦ Лоши партньорски взаимоотношения
♦ Невъзможност от отказване от зависимости
Много от проблемите са тясно преплетени помежду си, но когато се направи Тета сесия може да се види корена на проблема и пътя на лечението. Обикновено хората се страхуват да застанат лице в лице със страховете, проблемите и притесненията си, но чрез този метод лечебният процес е нежен, бърз и резултатен.
Не е задължително да имате горе посочените проблеми, за да се запознаете и практикувате философията на метода. Ако сте здрав, духовно търсещ човек, чрез практиките на тази „нежна лечителка Тета“, можете да овладеете познанията за среща с духовните си водачи, с Ангелите-пазители и с вашите предци. 
Методът разкрива познанието на мигновено изкореняване на блокиращите ви стари програми и убеждения и замяната им с нови, хармонични и съзидателни модели на поведение. Той е изключително ценен за хората, занимаващи се във всички сфери на алтернативната и енергийната медицина, тъй като им дава основните ключове за безопасно боравене с психичната енергия. Методът е обединително звено между традиционната и класическата медицина по пътя към здравето.
Колко време трае един сеанс?  
Сеансът има различно време траене , всеки сам по себе си е различен , и зависи от нуждите на човека . Може да трае 30 минути , може и да се проведе и за 3 часа, всичко е относително.
А след колко време настъпва подобрение?  
Подобрение се усеща на момента , още по време на сеанса и веднага след него, енергията се сменя на момента , старите програми се изчистват и заменят с нови, и по този начин освобождавайки се от остарелите работещи в ущърб програми. Ние се чувстваме по-добре , обновени и жизнени.
Каква е разликата между Тета лечителя и биоенергийния терапевт? 
Разлика между Тета – лечение и биоенерго лечение за мен няма. Аз работя със няколко енергийни техники и те всички водят до един и същи резултат - да се постигне пълно здравословно изцеление , във всички времена (минало, настояще, и бъдеще), във всички нива на съществуване , във всички етапи от живота и във всяка клетка от тялото ни. Всички енергиини техники работят на най-дълбоките нива на съществуване, всички те са различни като методи и техники, но всички те имат един източник на информация и това е Книгата на живота, или Акашовите записи.
Може ли методът да ни навреди?
Тета лечение не може да навреди  на никого. Той не е създаден, за да се навреди на някого и няма как да навреди, защото той се прилага само със съгласието на пациента. Тета лечителите са минали и минават на обучение и са сертифицирани и знаят, че без одобрението на човека срещу себе си няма как да извършат сесията. 
Едно интервю на София Ружинова
Контакти с Веска Александрова:  Facebook- Veska Aleksandrova, страницата й във Facebook - Баланс и Хармония, Skype: veska6610 , tel. 00436776/ 616/510/15 , 004368861126972 . Можете да й пишете :  ogledalonatialoto.alle.bg   
Прочетено 1300 пъти Последна промяна от Неделя, 15 Януари 2017 12:46
Етикети
Регистрирай се за да оставиш коментар
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…