All for Joomla All for Webmasters
Във Виена и Австрия има много Тета лечители, но малко преподаватели

Какво е Тета лечение, разговаряме с Мария Антова от Виена.

 

Визитка:
Мария Антова е Мастър Тета лечител® и преподавател. След множество спонтанни лечения и успехи с клиенти, курсисти и семейства, тя решава изцяло да се посвети на тази техника и на работата си с децата, възрастните, семействата, роднините и техните казуси.

 

Тя използва техниката, както за деца, така и за възрастни, като ги обучава как сами да владеят техниката, за да могат да бъдат в силата си, в синхрон с природата, да разгръщат здравето и уменията си и да живеят мисията и талантите си. 

 

Мария Антова е родена в София, живее във Виена и разглежда работата си като вдъхновение за децата, юношите и родителите, които попаднат в досег с техниката, която преподава. 

 

Курсовете се предлагат онлайн или на живо, като тенденцията да има повече онлайн събития, отколкото присъствени, се отразява и на практиката с Тета лечение. 

 

Благодарение на важната връзка с България, курсовете ще се предлагат и на живо в България.
Има все повече желаещи, които искат да участват и да дефинират и постигат целите си. Тета лечението им помага за това. 

 

Г-жо Антова, защо се занимавате с Тета лечение, защо избрахте точно този метод, а не друг?

- Имах предистория с нелечими болки в кръста. Не можех да ходя. Прогнозата беше да престана да мога да ходя въобще. Излекувах се изцяло. По пътя си научих, че има много неща, които ни помагат да намерим решението на въпроса, който сме поставили.

 

По този начин минах през много лечения, техники, подходи, практики и най-накрая избрах Тета лечението® (ThetaHealing®). То се оказа според разбиранията ми, най-ефикасно, най-бързо и най-лесно за обучение, и веднага помага на хората да разрешат казуса, за който са загубили много време и усилия. Това се случва често с помощта на един, единствен сеанс или курс. Това и до ден днешен ме впечатлява и радва. 

 

Какви са възможностите на този метод?

- Възможностите са необятни. За да имате примери, мога да Ви разкажа, че историите, които хората разказват след сешъните и курсовете, обхващат гамата на лечения, свързани със семейството, семейната среда, ученичеството, децата, хората около тях.

 

Както и мисията им на земята, леченията на цялото същество – физическо, психическо, психически разстройства, депресии, стрес, проблеми с работата, изпитания с физическото състояние на майка и/или бебе, било то новородено или още в корема на майката и какво ли още не.

 

Възпитанието на децата е понякога темата, която причинява неразбирателство или стрес в семейството, а така също и проблемите – дори физически - които децата, младежите и юношите изпитват в различни ситуации и отношения в живота си. Когато се стреснете, че не можете вече да отворите вратата и не знаете вече накъде да ходите, се появява Тета лечението и Ви показва, че има решение. Това решение променя всичко.

 

Споделете Вашия опит във Виена.

- Във Виена има много Тета лечители , които се стараят да помагат при всякакви ситуации. Ние сме хора, които се смесват с тълпата и се показват тогава, когато ги търсят. Не желаем да се тръбим като измислящите решение, но помагаме, когато решението за някого е на път да се изплъзне.

 

Човек може да погледне в сайта на Ваяна Стайбъл, създателката на Тета лечение - thetahealing.com – дали Тета лечителят, когото си е харесал, е сертифициран, а така също и какви услуги предлага, какъв е сайтът му и т.н. Ако имате въпроси, то е възможно да изберете някой Тета лечител от сайта и да му пишете, за да откриете отговорите.

Коя тема е важна във Вашата практика?

- Несъмнено здравето, децата, партньорството и семейството, семейната среда, стресът, спокойствието, бременността и успехът, са някои важни теми, с които хората се обръщат към Тета лечението. 

 

Децата, включително и тяхната липса или болест, често ни карат да разгледаме връзките си, отношенията със себе си, с околния свят, родителите и роднините си – братя, сестри – и разбира се, отново: с децата. Когато се сблъскаме с тези теми понякога откриваме, че те са важни и колко силно, и дълбоко те променят отношенията и стремленията ни. Понякога те се превръщат даже във водещи теми.

 

Тогава с помощта на Тета лечение, можем да ги разгледаме и да ги променим, така че отново да имаме мир и радост. Tова, което преди е било немислимо, а ние тъй много сме желали, може да бъде възстановено и променено. 

 

Понякога децата имат нужда също от Тета лечение – не само по време на сеанси, а и с помощта на курсове, за да имат сами силата да откриват и променят това, което е нужно. За различни възрастови групи се предлагат различни уводни курсове, които им помагат сами да се потопят в природата и да започнат „като на игра“ да намират решенията за нещата, които преди са чувствали и изразявали като „невъзможности“ и „препятствия“.

 

Така, в рамките на няколко дни, „препятствията“ стават „възможности“, а увлечението и връзката на децата и юношите с природата се засилват. Те стават спокойни и радостни. Умеят да се справят самички.

Популярно ли е Тета лечението в Австрия, във Виена? Има ли общност, съмишленици? Има ли добри, нашумели имена от Тета лечението, които са учители, подобно на Ваяна Стайбъл.

- Тета лечението® е създадено от Ваяна Стайбъл, след като е преживяла спонтанна ремисия на тумор на единия крак, с големина 23 см. След оздравяването и със създаването на Тета лечение, тази лесна медитативна техника разрешава проблемите на безбройно количество хора.

 

Във Виена и Австрия има сравнително много Тета лечители, но малко преподаватели. Моята цел е това да се промени. Желаещите да станат преподаватели често се свързват с мен и с удоволствие асистират на курсовете ми. При това им помагам да разберат нещата, които още не успяват да прескочат и им разказвам и показвам всичко, което ги интересува.

Какво точно представляват заниманията и сеансите с Вас?

- Когато се срещнем, започваме разговор, за да уточним какво е притеснението и целта Ви. Целта е важна, за да разберем докъде можете да стигнете. Желаете ли пълното лечение или просто подобрение на дадената ситуация/симптом. Имате ли навика да си създавате цели или по-скоро препятствията са мотивацията, която ви движи в момента. 

 

Когато целта е изяснена, се случват нещата, за които разказваме и в много уебинари и онлайн събития, за които можете да се запишете безплатно. Някои от тях можете да намерите във Фейсбук и в YouTube (вижте линковете по-долу). Когато разгледате тези събития и уебинари ще можете да разберете, че Тета лечението е просто техника, а останалото зависи от решението на човек да се занимае с темата и да промени състоянието на нещата към нещо по-добро.

Как да познаем добрия Тета лечител?

- Тета лечителят се познава по това, че не се представя за някой, който може да Ви закара там, където още не сте готови да отидете. Той не се представя и за този, който намира решенията.

 

Това е човекът, който просто използва интуицията, с която разполага всеки един от нас, за да Ви предразположи към разрешаването на Вашия казус и на нещата, които желаете да промените. 

 

Aдреси с видеа и информация за Тета лечение®:

Facebook: https://www.facebook.com/MariaAntovaOfficial
Instagram: https://www.instagram.com/maria_antova_official/?hl=de
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCNCmEEqTUOhR-EYybziQFZg/videos


За контакти:

M.Sc. Maria Antova
ThetaHealing® Ausbildung und Kurse
Praxis: Ybbsstraße 24, Wien 1020
Handy: +43 699 17084818
E-Mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
Web: www.mariaantova.com

 

 
 
Прочетено 1818 пъти Последна промяна от Четвъртък, 01 Декември 2022 12:45
Регистрирай се за да оставиш коментар
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…