All for Joomla All for Webmasters
Българският очен лекар д-р Тодор Тошков - в класацията"Най-обичаните лекари" на Австрия 2017 г.
Ранкингът е направен измежду 20 хил. лекари, разделени в 21-а категории от 9-те провинции на страната. 
За поредна година една от най-популярните здравни платформи DocFinder оповести класация на топ лекарите на Австрия за 2017 година.
Ранкингът е направен измежду 20 хил. лекари, разделени в 21 категории от 9-те провинции на страната (от „Личен лекар” през „Хирургия” и „Вътрешна медицина” до „Зъболекари”, "Радиология", "Анестезиология"). Отличени са 700 лекари от цяла Австрия като само пациенти са гласували за съответните лекари.
Наричат ги „Боговете в Бяло”, не скъпи суперлативи класацията за признанието към медиците.Те са най-добрите, но кой е най-подходящия лекар за мен?, пита се пациентът. Търсеното на медик често се очерта да е трудно и не се получава от раз. И докато най-накрая пациентът не намери  лекаря, на който да се довери минава известно време , дори се налага да се обикалят повече кабинети.
При класацията водещо е било единствено мнението на пациента. Затова се взети предвид над 300 хил. оценки и мнения от пациенти
Когато някои болен е недоволен от препоръчания му лекар, може да го изрази чрез тази платформа и рейтинга на медика пада. И обратно: доволните пациенти водят след себе си още пациенти в кабинета.
DocFinder е създадена през 2009 година от Гералд Тимел и Клаудио Винклер.
20 хил. лекари, участващи в платформата имат собствени практики.
В класацията тази година попада и българският очен лекар д-р Тодор Тошков от Виена. Той е в Топ 10 на най-добрите очни лекари във Виена.
Към д-р Тодор Тошков може да се обърнете при проблеми със зрението:  сухо око, глаукома, зависима от възрастта дегенерация на макулата, главоболие с неясен произход, диабет и много още.
Повече за класацията: ТУК
 
Прочетено 1246 пъти Последна промяна от Сряда, 25 Април 2018 09:37
Регистрирай се за да оставиш коментар
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…