All for Joomla All for Webmasters
Завръша се вълнуващото лятно парти „Баден в бяло”(„Baden in weiss")
Това е най-големият бял фест на Източна Австрия.
На 1 и 2 юли 2022 година Баден ще се представи с една от най-хубавите си летни инициативи: целият град, облечен в бяло - „Баден в бяло” („Baden in weiss „).
 
Петък вечерта (1 юли) е Дългата нощ на покупките, когато жителите и гостите на града ще могат да пазаруват с големи намаления и да се възползват от различни оферти на баденските фирми и магазини.
 
Специално за събитието се разкриват многобройни музикални сцени, като най-помпозни са на централния площад и пред казино "Баден”. 
 
На 2 юли (събота) празнуващите се обличат „от глава до пети” в бяло като истинският фест започва от вечерта: жива музика, вечеря на открито, безброй ди-джей за музикалните сцени са част от приказното лятно парти. 
 
Това е най-големият бял фест на Източна Австрия.
 
Този международен градски феномен "Вечеря в бяло" е с над 30- годишна история.
 
Традицията се заражда преди 30 години в Париж. Днес подвластни на магията са десетки градове като Париж, Барселона, Сидни, Милано, Торино, Ню Йорк, Вашингтон, Хонг Конг, Хонолулу, Берлин, Хамбург, Йоханесбург и мн. др., а от няколко години в инициативата се включиха София и Букурещ. 
 
Прочетено 140 пъти Последна промяна от Понеделник, 13 Юни 2022 19:45
Регистрирай се за да оставиш коментар
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…