All for Joomla All for Webmasters
5 ястия за 60 минути – преживяване в кухнята за заети хора
Софи Йотова от Foodie Boulevard с първо издание на курса „Практично готвене за заети хора“ (ИК"Сиела").
Между жонглирането с лични и професионални ангажименти и постоянната надпревара с часовника, все повече се сблъскваме с липсата на енергия. В стремежа си към максимална продуктивност оставяме на заден план грижите за себе си. Променяме хранителните си навици, редуцираме времето си за сън. От това страдат и тялото, и ума ни. 
 
Можем ли сами да изградим приложима и гъвкава програма, която да ни позволи да се храним пълноценно, без да прекарваме часове в кухнята? 
Отговорът на тези въпроси е „Да”.
 
След като години наред се разкъсва между динамична кариера в ИТ средите и хобито си да създава вкусни изкушения (с усмивка), Софи претърпява тежък бърнаут, който я вдъхновява да се отдаде на истинската си страст и да изгради платформа, която да помага на заети хора да се грижат за здравето си с удоволствие.
 
Скоро след появата на Foodie Boulevard тя разработва метода „Практично готвене за заети хора” в отговор на все по-масовата нужда от лесна и дългосрочно приложима гъвкава стратегия, която позволява на хора с натоварено ежедневие да се хранят пълноценно. Методът е създаден специално за аматьорите в кухнята, но позволява на хора с всякакъв вкус и финансови възможности да пестят десетки часове от готвене и стотици левове от храна месечно.  
 
„Практично готвене за заети хора” е уникален метод, който насърчава човек да не се стреми към педантично следване на рецепти, а да използва базови принципи за планиране, ускоряване и улесняване на готвенето, които му позволяват всеки път да приготвя уникално ястие според продуктите, които има под ръка.
 
В продължение на няколко години Софи тества ефективността на метода, като се връща в корпоративните среди, за да провежда семинари и работилници по практично готвене. Със събитията си Софи вдъхновява стотици служители на някои от най-големите компании у нас да превърнат готвенето в игра, а грижите за здравето – в свое хоби. 
 
  
Прочетено 113 пъти Последна промяна от Четвъртък, 21 Май 2020 14:33
Етикети
Регистрирай се за да оставиш коментар
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…