All for Joomla All for Webmasters
Търговец на щастие
Това не е любовен роман, а книга за любовта. В оригиналния сюжет ще обикнеш историите за истинското приятелство, момчешките разговори, странните уроци за спечелването на мъжкото сърце и, разбира се, за съвършената любов. Ще срещнеш много истини за надеждата и добротата, разкрити чрез любовта. Ще попаднеш на чувства, на които може би ти е трудно да се довериш, но ще можеш да разчиташ на героите в книгата.
 
Когато затвориш последната й страница, ще си помислиш за някой специален за теб човек, а това е прекрасно, нали?, казва авторът на „Търговец на щастие” Неделчо Димитров.
 
Авторът разказва за себе си, че е роден в Сливен, но първите 19 г. от живота си живее в с.Селиминово. Книгата си пише, когато е с разбито сърце, но въпреки това може да говори за любовта, защото тя е най-важното нещо в живота ни. 
Неделчо Димитров в момента живее и работи във Варна.
Ако обичаш някого истински,
напиши името му във форма на кръг, а не сърце,
защото сърцата може да бъдат разбити, а кръговете се въртят вечно.
Смисълът на живота е живей тук и сега. Не анализирай, не мисли много, просто живей, осъзнавайки възможността за себе си и знаейки, че никой не може да изживее твоя живот вместо теб. Не мисли, просто бъди и възприемай другите такива, каквито са, без очаквания и осъждания. 
За контакти:Фейсбук: Nedelcho Dimitrov
Прочетено 199 пъти Последна промяна от Петък, 01 Март 2019 23:32
Регистрирай се за да оставиш коментар
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…