All for Joomla All for Webmasters
Истории за деца, които смеят да бъдат различни!
Бьорк, Андреа Бочели, Ханс Кристиан Андерсен и много други  оживяват сред илюстрациите на луксозното издание.
Бьорк, Доктор Сюс, Жана д’Арк, Андреа Бочели, Хуа Мулан, Анди Уорхол, Урсула Ле Гуин, Кристофър Робин, Вера Рубин, Ханс Кристиан Андерсен и още много… мъже и жени, променили света по един и друг начин, също са били деца. Но дори и тогава са следвали мечтите си!
 
„Истории за деца, които смеят да бъдат различни“ от Бен Брукс и с илюстрациите на Куинтън Уинтър е богато илюстрирано и написано в простичък и докосващ стил издание, което подслонява невероятните истории на 100 известни – или не чак толкова – личности, които не са се страхували да правят това, което обичат, и да се борят за своите мечти. 
 
Навярно сте чували приказките за принцесата и граховото зърно и за голия цар, убеден, че носи прекрасно палто, както и историята за малката русалка, която живее в подводно царство, но копнее да е сред хората. Но знаете ли как Ханс Кристиен Андерсен е бил забелязан и издаден?
 
А коя е Адекин Тифани Суана от Индонезия? Или как Андреа Бочели губи зрението си, но това не пречи на желанието му да се занимава с музика? Както и защо Еделвайските пирати се опълчвали на нацистите, като отказва¬ли да се включат в Хитлерюгенд? 
 
„Истории за деца, които смеят да бъдат различни“ от Бен Брукс и с илюстрациите на Куинтън Уинтър  ще ви разкаже всичко това по забавен и увлекателен начин, правейки ви част от дела, оформили облика на световната история такава, каквато я познаваме днес. 
Внимание! В книгата е включен и един българин, който следваше самоотвержено пътя, който бе избрал. 
 
Създадена да вдъхновява, тази книга отправя простичко послание – всяко дете е уникално и има своята дарба. И не бива да бъде ограничавано да прави това, което иска и което го прави щастливо. Защото тогава и само тогава то може да разгърне пълния си потенциал. И дори да промени света към добро.
Прочетено 206 пъти Последна промяна от Събота, 02 Март 2019 21:56
Регистрирай се за да оставиш коментар
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…