All for Joomla All for Webmasters
Методът Сакума в 5 минути на ден

Какъв е този удивителен режим, прилаган от японските топмодели?

Кеничи Сакума разбулва тайната на идеалната фигура в своята не по-малко удивителна книга, от която са реализирани над 2 000 000 екземпляра! 

 

„Методът Сакума в 5 минути на ден“ (издателство "Колибри") не е режим, ориентиран единствено към модели и спортисти. Кеничи Сакума помага на над 4000 жени годишно. Общо повече от 30 000 жени са постигнали идеалното за тях тяло за извънредно кратко време. Благодарение на опита си той може мигновено да „сканира“ тялото на всеки клиент и да прецени какво трябва да направи, за да подобри външния си вид. 

 

Кеничи Сакума е успешен треньор на международни супермодели и знаменитости. С разработения от него метод Sakuma Full Body клиентите му се сдобиват със стройна фигура само с 4-5 минути упражнения на ден. Ето какво споделя той: 

 

„Преди година, след като беше само за две седмици на режима за идеална фигура, моя клиентка модел се освободи от тлъстините в долната част на корема си и в ръцете между лактите и раменете, нещо, което преди това не ѝ се бе удавало да постигне. В резултат на това тя спечели „голямата награда“ от топконкурсите за красота и подхвана кариера като модел на прочути марки.

 

При друг случай баскетболистка дойде при мен за съвет как да стане модел. Тялото ѝ бе оформено от спорта и беше съвършено различно от тяло на модел. Въпреки това тя свали 10 килограма и осъществи своята мечта.“ 

 

Преди да поставите целите си за сваляне на килограми, трябва да обмислите още нещо: какво искате да правите, като отслабнете? Какви промени в ежедневието си желаете да внесете? Да си зададете тези въпроси е от критично значение за успеха на режима ви.

 

Ако единствената ви цел е „Искам да сваля 3 килограма“, след като я постигнете, ще се отпуснете и ще се върнете към предишния си начин на хранене. Накрая може да се озовете с повече килограми от тези, с които сте започнали. Консултант японист на българското издание на книгата е : Маргарита Укегава. 

 

Откъс от книгата на Кеничи Сакума - „Методът Сакума в 5 минути на ден“

Какъв е този удивителен режим, който моделите желаят да остане в тайна? 

 

Преди година, след като беше само за две седмици на Режима за идеална фигура, клиентка модел се освободи от тлъстините в долната част на корема си и в ръцете между лактите и раменете, нещо, което преди това не ѝ се бе удавало да постигне. В резултат на това тя спечели „голямата награда“ от топконкурсите за красота и подхвана кариера като модел на прочути марки.

 

При друг случай баскетболистка дойде при мен за съвет как да стане модел. Тялото ѝ бе оформено от спорта и беше съвършено различно от тяло на модел. Въпреки това тя свали 10 килограма и осъществи своята мечта. 

 

Но разбира се, това не е режим, ориентиран единствено към модели и спортисти. Една клиентка свали теглото си от 68 килограма на 46, помагал съм на много обикновени жени да постигнат целите си по отношение на желаното тегло. Служителка в офис, вече прехвърлила трийсетте, дори премина към кариера на модел, след като бе следвала режима. И най-хубавото е, че след това не си върна килограмите. 

 

Помагам на над 4000 жени годишно. Общо повече от 30 000 жени са постигнали идеалното за тях тяло за извънредно кратко време. Всичко това показва, че режимът действа при всички. По време на работата ми в топ фитнес клуб бях водещ треньор и по отношение на броя на клиентите, и по продажби сред всички треньори от над 200 фитнес клуба в Япония. 

 

Благодарение на опита си мога мигновено да „сканирам“ тялото на всеки клиент и да преценя какво трябва да направи, за да постигне силно подобрено тяло. 

 

Сега съм „оформител на тела“ за модели, знаменитости и представителка на Япония в три топконкурса за красота: „Мис Свят“, „Мис Интернешънъл“ и „Мис Вселена“. Вие също можете да имате тяло с идеално балансирани пропорции като тях, като просто правите упражнения по пет минути дневно. 

 

Можете да постигнете идеална телесна форма, като просто правите упражнения по пет минути дневно

Когато правите упражнения за отслабване, най-важното, което трябва да се помни, е, че всъщност „повече не означава непременно по-добре“. Преди три години тренирах жена, която мразеше физически упражнения.

 

Но макар да ги правеше само два пъти седмично за по-малко от десет минути, можа да свали с режима 20 килограма в рамките на половин година. Това може да звучи изненадващо, но за мен е естествен резултат. Ако фитнес програмата е изтощителна, повечето хора скоро се отказват. Нещо повече, изпълняването на погрешни физически упражнения може да доведе до намаляване на мускулната маса. 

 

Критичната задача във всяка успешна диета е да коригирате „навиците на тялото“.
Петминутна сесия е достатъчна да промени навиците ви. Тази кратка и лесна програма, която ще ви покажа, е най-бързият начин да се сдобиете с идеално тяло. 

 

Когато създадох Режима за идеална фигура, използвах наученото по време на работа с агенции за модели, при което помогнах на много момичета и сведох важните пунктове до най-основното. В резултат на това прокарах най-бързия път до извайването на стройно и красиво тяло.
Няма абсолютно нищо трудно в този режим. 

 

Като изпълнявате сесия от пет едноминутни упражнения, тялото ви трескаво ще започне да изгаря мазнини, дори да не промените друго в начина си на живот, и ще станете по-стройни, като започнете с корекция на упоритите заоблености. 

 

С напредване на времето ще се сбогувате с онези неподатливи тлъстинки, които лесно могат да създадат комплекс на всеки. Не само това – ставите ви ще станат по-гъвкави и излишните мазнини ще изчезнат, вследствие на което ще станете по-слаби и стройни.
Какъв по-добър момент от сегашния да започнете с това?
Обещавам ви, че едва след две седмици ще видите удивителни резултати.

 
Прочетено 517 пъти Последна промяна от Понеделник, 05 Юни 2023 19:49
Етикети
Регистрирай се за да оставиш коментар
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…