All for Joomla All for Webmasters
Поддържаща терапия в онкологията
Книгата „Досиетата на експерта“ (издателство” Изток-Запад”) дава подходящи решения на професионалистите в здравеопазването: фармацевти, общопрактикуващи лекари, специалисти.
Антираковите терапии водят до много странични ефекти и засегнатите пациенти все повече се обръщат към поддържащите лечения, за да подобрят качеството си на живот.
Хомеопатията е начело на използваните комплементарни методи на лечение. Хомеопатичният съвет и предписването на подходящо хомеопатично лечение са силен коз в ръцете на здравните професионалисти.
    • Кои странични ефекти могат да бъдат повлияни и чрез какви хомеопатични медикаменти?
    • При какви симптоми какви хомеопатични медикаменти да бъдат подбрани?
Всяка патология е придружена от кратко напомняне на нейната патофизиология, от схема за взимане на решения и от клинични случаи, които ще ви водят от симптома към предписанието.
Мишел Боарон е магистър фармацевт. Дъщеря на основателя на едноименната лаборатория за хомеопатични лекарства „Боарон”, член на Управителния й съвет и автор на книги по клинична хомеопатия. След повече от тридесет години, прекарани в аптеката, тя споделя своя опит с фармацевтите от различни страни, от Тунис до Русия и от Таити до Полша.
Франсоа Ру е фармацевт, който работи в аптека в предградията на Тулуза и е педагогически съветник към Катедрата по хомеопатия във Факултета по фармация в Тулуза.
Прочетено 190 пъти Последна промяна от Петък, 08 Юни 2018 06:58
Регистрирай се за да оставиш коментар
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…