All for Joomla All for Webmasters
Лечение с храни и хранителни добавки

Книгата е своеобразна енциклопедия на диетичните терапии за всички заболявания с помощта на витамини, минерали, билки и природни продукти.
Независимо дали търсите облекчение от конкретен здравен проблем или просто желаете да постигнете оптимално здраве, книгата „Рецепти за лечение с храни и хранителни добавки“ (издателство" Кибеа") ви предлага изобилие от ценна информация, с помощта на която да си съставите индивидуална хранителна програма за изцеление и здравословен живот.
Първата част на книгата разглежда основните принципи на храненето и различните хранителни добавки и билки, които се предлагат на пазара.
Втората част описва повече от 250 широко разпространени заболявания, представени в азбучен ред, като се препоръчват начини за коригиране или лечение на състоянието чрез диетични програми с приемане на хранителни добавки.
Третата част е наръчник за традиционни и неконвенционални лечебни техники, които могат да бъдат прилагани успоредно с хранителната програма. Тестове за самодиагностика са предложени при голям брой заболявания.

Джеймс Ф. Балч, доктор на медицинските науки, е завършил Медицинския факултет на Университета в Индиана. Той е съавтор на „Рецепти за лечение с храни и хранителни добавки“, от която са продадени повече от 3,5 милиона екземпляра. Сред другите му книги са „Рецепти за добро здраве“ и „Суперантиоксидантите“.

Филис Балч е дипломиран нутрициолог и повече от две десетилетия е авторитетен съветник по въпросите на храненето. Тя се заема с настоящата си дейност в резултат на личния й опит, доказал, че храната и хранителният режим са лечебни средства в борбата със заболяванията.
Уверена, че храненето в повечето случаи е пътят за преодоляване за заболяванията, Ф. Балч отваря магазин за здравословни храни, наречен „Хубави неща от природата“. През 1983 г. публикува своите „Рецепти за лечение с храни и хранителни добавки“, за да сподели своето знание с по-широка аудитория.
Филис Балч продължава да споделя своя опит с другите и е успяла да увери голям брой традиционно обучени лекари да въведат в практиката си лечебни методи, основани на хранителния режим. Тя е популярен лектор и участва в телевизионни и радиопрограми в Канада и САЩ.

Прочетено 244 пъти Последна промяна от Четвъртък, 24 Май 2018 09:14
Регистрирай се за да оставиш коментар
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…