All for Joomla All for Webmasters
За страхливите, тъжните и неспокойни деца
Книгата „За страхливите, тъжните и неспокойни деца”  разглежда различни аспекти от развитието, задачите и възпитанието на днешните деца. Като предвестници на бъдещето, те изискват особено внимание и осъзнателност от страна на родители, учители, близки.
Днешните деца са деца на бъдещето. От нашата подкрепа и разбиране зависи дали ще успеят да разгърнат силите си и да изпълнят задачите си. 
Базисните сетива, които се развиват още от раждането, не са само начин за опознаване на света. Те са път към връзката ни със света и другите, осъзнаването на Аза, усещането за принадлежност към земния и небесния свят, връзката с Божественото, благонадежността на битието, редица качества и добродетели... Всичко това е заключено в тях.
В тази книга ще научите как, доверявайки се на своето дете и опитвайки се да го разберете, държите не един, а цяла връзка ключове. Можете да се оставите на страха и безсилието да ви завладеят, но можете и да се опитате съзнателно и с любов да подкрепите детето си. Така то ще успее да даде своите дарове на света, променяйки го към по-добро.
За контакти и доставка:  
Галина Илиева,Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите., тел.+ 359 883478980 , http://oporabg.com/?q=node/2099
 
 

 

 

 

Прочетено 1470 пъти Последна промяна от Петък, 15 Април 2016 09:56
Регистрирай се за да оставиш коментар
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…