All for Joomla All for Webmasters
Магически истории
Магическите истории на Годфроа (издателство" Кибеа") са невероятен синтез от вдъхновяващи истории, които ни изпълват с ентусиазъм, правят ни по-щастливи, помагат ни да бъдем господари на живота си и да реализираме мечтите си. 
Често, без дори да подозираме, сами се ограничаваме във всяко отношение. Целта на тази книга е постоянно да ни напомня, че притежаваме способности, които само чакат да се проявят.
Превърнете живота си в шедьовър. Събудете се! Отвъд слабостите и недостатъците си, осъзнайте удивителната сила, която притежавате, и чудото на настоящия миг.
Кристиан Анри Годфроа е роден през 1948 г. в Париж, в семейство на потомствен механик. От баща си научава, че всичко на този свят може да се поправи и че за всеки проблем може да се намери решение. Не се проявява като блестящ ученик по предметите, за които трябва да се зубри, но нерядко се случва да бъде ненадминат по френски и математика. Отрано се интересува от методите за личностно развитие като средство да преодолее стеснителността и чувството си за неудовлетвореност и да реализира своето убеждение, че животът крие много възможности за постигане на щастие, богатство и успех. Спечелва стипендия и започва да учи икономика, но я изоставя, за да се посвети на виртуалния маркетинг. Основава собствена фирма, но тя фалира и поглъща всичките му средства. Тогава, заедно с двама приятели, създава дружество за усъвършенстване на ораторските способности, личностно развитие и ментална динамика. По-късно основава издателска къща „Годфроа“, която бързо се разраства, но я продава и се установява в Швейцария, за да се посвети изцяло на писането на книги.
Умира на 12 ноември 2012 година.
Прочетено 127 пъти Последна промяна от Понеделник, 03 Декември 2018 22:33
Регистрирай се за да оставиш коментар
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…