All for Joomla All for Webmasters
Последен Ретрограден Меркурий за 2020 г.
На 14 октомври 2020 г. в 04:06 часа Меркурий ще започне да се връща назад в зодиакалния знак Скорпион и ще остане там до 3 ноември 2020 г.
 
 Това е прекрасно! Време е мислите ни да се закотвят на пристана, за си почине нашият мозък. Периодът, през който този неумолим пътешественик се връща привидно назад, е подходящ да си отдъхнем от препускането на нашите мисли. 
 
Не се препоръчва подписване на важни договори и споразумения, свързани с кредити, данъчни документи, завещания и застраховки. Има вероятност да се натъкнете на забавяне и допускане на грешки. Внимавайте с любовната кореспонденция, която има еротични нотки.
 
Удачно време за предоговаряне на условията по договорите. Очаква се засилване на желанието за подмяна на лични документи – лични карти, шофьорски книжки и задгранични паспорти. 
 
Ретроградното движение на Меркурий ще ни подтикне да направим ревизия по отношение на нашите мисли свързани с езотеричното и окултно знание. Подходящо е времето да е замислим за подсъзнателните ни страхове и блокажи.
 
Отделете внимание на дома си – почистете дрешника, мазето и тавана. Изхвърлете излишните и стари вещи. Това е период на почивка, през който ние се вглеждаме навътре с цел да изчистим излишните модели или навици! Вярвам, че ще се справите и ще излезете по-силни, и с по-голяма вяра в себе си! 
 
Ретроградният Меркурий ще има най-голямо влияние за онези хора, които са управлявани от тази планета, или на тези, които се занимават с меркуриански професии: учителите, писателите, лектори, водене на преговори, средствата за масова информация, телекомуникациите, медицината или пътешествениците. 
 
По време на стационарната фаза на Меркурий се препоръчва да се обмислят решения и се осъзнават нови планове и идеи. Резултатите не са непосредствено видни и не могат да станат очевидни до тогава, докато Меркурий не дойде до положение в Зодиака при своето директно движение в този градус, в който то е започнал движението назад. 
 
Все пак понякога тези периоди дават и изпитания, като неочаквано обръщане на положението. По време на ретроградните и стационарни периоди човек може да навлезе в интроспективно състояние, за да получи познания и ръководство от по-дълбоки нива на съзнанието.
 
По време на този период е възможно да се появят фактори, които ще провокират способностите на индивида за по-разумен избор и намиране на верните решения.
 
Използвайте ретроградните периоди за по-внимателно отношение към нерешените задачи и парични дела, които са били започнати, когато Меркурий е бил в директно движение. 
 
А когато Меркурий започне да се движи директно, тогава общуването, пътешествията, решенията и паричните ще започнат да се развиват бързо. Може с увереност да пристъпите към планиране на нови проекти и планове. 
 
Приятна почивка! Бъдете разумни и се радвайте на живота! Все пак Меркурий продължава да се движи напред !
 
Азарей – Консултант Астролог:
0898 623 851
Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
facebook: Ruslan Borisov

.

 
Прочетено 314 пъти Последна промяна от Вторник, 13 Октомври 2020 20:32
Регистрирай се за да оставиш коментар
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…