All for Joomla All for Webmasters
  • Информационен ден за лични асистенти
  • Как професия Betreuer да си спести конфликти и
  • Българо-немски разговорник в помощ на пациентите,
  • Вокално студио"Нуша"отново пее за "Локомат за
  • Сайтът за запознанства dvama.co.uk - вече и със
Проектът за безплатни правни консултации на български език по трудови и социални въпроси  продължава
Магистър Милена Панева във Виена ще продължи да консултира до април 2019 г.
Проектът за безплатни правни консултации на български език по трудови и социални въпроси към австрийските профсъюзи продължава.  Консултантът по трудово и осигурително право Милена Панева във Виена ще продължи да консултира до април 2019 г., научи sanusetsalvus.com.
Проектът се осъществява с подкрепата на австрийското Министерство на труда, социалните въпроси и защита на потребителите. Българските граждани в Австрия ще продължат  да разчитат на правните съвети от маг.Милена Панева, която е на тяхно разположение всеки ден  от понеделник до петък в сградата на ÖGB.
Продължаването на договора на магистър Панева до края на април 2019 г. ( с още 18 месеца), който бе пилотен за 1 година е своеобразно признание за нейната работа в австрийските профсъюзи.
 
За контакти:
Магистър Милена Панева
Österreichischer Gewerkschaftsbund
Referat Organisation, Koordination, Service
Johann-Böhm-Platz 1
1020 Wien
E-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
+43 1 534 44 39110
+43 664 6145063
Коя е Милена Панева?
Милена Панева е правоспособен адвокат в България. Работила е в адвокатска и нотариална кантора в България. Последната й работа е била в международния отдел на Министерството на културата.
В Австрия е от 3 г., през които е работила най-разнообразни сфери. По специалността си е консултирала в благотворителната организация „Каритас”- Виена.
От 1 година изпълнява проект на Австрийските профсъюзи и австрийското Министерство на труда, социалните въпроси и защита на потребителите за предоставяне на безплатни трудово-осигурителни консултации за българите в Австрия.
Прочетено 2118 пъти Последна промяна от Понеделник, 09 Януари 2017 16:17
Етикети
Регистрирай се за да оставиш коментар
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…