All for Joomla All for Webmasters
Онлайн обучение за Болногледач и Здравен асистент
Обученията по професия Болногледач и Здравен асистент се провеждат онлайн, в реално време на живо с висококвалифицирани преподаватели.
Чрез уеб-базирана платформа курсистите имат достъп до учебните материали, през целия курс на обучение.
Чрез системата Blackboard Collaborate, те получават достъп до виртуална лекционна зала, където се провеждат лекции с преподавател на живо в реално време. Курсистите се запознават с основни моменти от бъдещата им работа чрез добри световни практики и много видео материали. По време на провеждането на лекциите може да се консултират и обсъждат с преподавателя всички въпроси възникнали при усвояването на материята. 
За включване в обучение е необходимо де се попълни форма за записване през сайта на Онлайн академия. Курсистите  получават потребителско име и парола за достъп до желаното обучение и задължително правят една пробна сесия за влизане във виртуалната лекционна зала. Лекциите на живо с преподавател обикновено се провеждат вечер, два или три пъти в седмицата. За участие в обучението е необходимо да имате достъп до интернет, слушалки и камера. Може да участвате в обучението през компютър, лаптоп, таблет или смартфон.
Здравният асистент е професионалистът, който оказва подкрепа на пациента под ръководството на лекар или специалист по здравни грижи. Работата му се състои в подпомагане  при хранене, хигиена, движение, дишане, отделяне, сън, почивка, обучение, забавление и психо-социален комфорт. Асистира на здравните специалисти при провеждането на профилактика, в лечебния процес и възстановителния период. Работи в структурите на лечебните заведения за активно лечение или такива за долекуване или медико-социални грижи, хосписи за терминално болни, в домашни условия, в социални заведения за стари хора и домове за хора с увреждания.
След обучението по професията „Болногледач” ще може да упражнявате професията в болнични и социални заведения, хосписи и домове в общността като: болногледач, санитар, хигиенист, домашен санитар и други.
При приключване на обучението и полагане на изпит се издава  Удостоверение за професионално обучение образец на Министерство на образованието и науката и Europass сертификат, при кандидатстване за работа извън страната.
Онлайн Академията e организация,  която предлага голямо разнообразие от професионални, езикови, компютърни, бизнес курсове. Търсим иновативен и ефективен подход към обучението, за да гарантираме по-добър резултат за нашите курсисти. Избрахме интерактивната интернет платформа за обучение: Блекбоард (Blackboard) за онлайн обучение на живо с преподавател в реално време използвана от най-престижните университети и организации в света като Oxford, Apple и други.
Онлайн академия първа в България внедри и успешно използва системата Блекбоард (Blackboard) в сферата на професионалното обучение. За над петгодишния си опит   през обучение в Онлайн академия са преминали стотици курсисти в различни сфери на професионалното обучение. Ние задължително търсим обратна връзка с нашите курсисти и от направените анкети след приключване на обучението, получаваме мнението и оценката на обучаемите. В досегашната си работа сме получили множество положителни оценки за провежданите професионални обучения, за старанието и професионализма на преподавателите ни.
За контакти и записвания: 
Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.; +35964810444; + 359 879064556; + 359 879816688
(рекламна публикация)

 
Прочетено 960 пъти Последна промяна от Четвъртък, 12 Април 2018 09:51
Регистрирай се за да оставиш коментар
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…