All for Joomla All for Webmasters
Какво ще вълнува зодиите през 2019 година?

Астропрогнозата е на Руслан Борисов- Азарей. 

Овен

Вие ще обърнете внимание на своята визия. Няма да ви е чужда екстравагантността. Ще се вълнувате от финансите на своите брачни или бизнес партньори. В обучението ще имате успех и ще искате да разширите своя кръгозор. Ще се борите за достигане на по-добра професионална реализация, но ще ви се наложи да се справяте с препятствия!
Телец
Ще ви вълнуват брака и партньорството. Ще успеете  да управлявате по-добре смейните финанси. В тази област ще ви споходи късмета. Ако имате идеи за професионална преквалификация, възможно е плановете ви да се забавят и да се наложи да трансформирате своите цели. Бъдете внимателни с приятелите си и онези, на които гласувате доверие. Здравето ви трябва да бъде толкова важно, колкото и работата, която боготворите.
Близнаци
Както винаги на вас ви се учи. Вашите интимни партньори ще бъдат щедри към вас и заедно ще пътувате на близо и далеч. Може да разчитате на партньорите си в управление на общите ви финанси. Кариерата ще ви вдъхновява. Необходимо е да бъдете внимателни с амбициите си.
Рак
Ще се опитвате да блестите с оригиналност в професията. Морето ще ви привлича, както и всякакви въпроси свързани с религия и личностно развитие. Ще проявите разум в любовните ви авантюри. Те ще ви донесат най-много вълнения и радости. В работата с чужденци може да разчитате на късмет. Възможно е да направите опит да промените и заздравите своите лични, и бизнес партньорства.
Лъв
Възнамерявате да направите опит в заемане на ръководна длъжност там, където работите. Плановете ви е възможно да се забавят, но ще се реализират. Ще имате идеи за промяна на своя дом, с цел да стане по-красив и изящен. С интимния си партньор ще правите планове да пътувате в чужбина. Очаква ви късмет! Бъдете внимателни, ако имате срещи с адвокати или водите съдебни дела.
Дева
Има вероятност да разкрасите своя дом, като използвате нови идеи. Фамилията ще ви доставя радост. Ще се опитате да разберете смисъла на мотото: „Опознай Родината, за да я обикнеш”. Ще искате да научите нещо ново или ще запишете нов образователен курс. Любовта ще срещнете сред по-зрелите от вас. Брачният ви партньор ще бъде извор на вдъхновение и всякакъв вид емоции.
Везни
Възможно е мислите ви да са насочени към въпроси свързани с харчене на пари. Ще спечелите, ако успешно управлявате своя кредит. Пътуването и образованието ще ви доставят най-голямо удоволствие. Късметът ви се крие, в реализиране на оригинални идеи на вашите партньори. Домът ви ще има нужда от ремонт. Не трябва да забравяте, че за ремонтът и войната се знае началото, но не се знае краят. Работата ще ви носи вдъхновение и ще разпалва амбициите ви.
Скорпион
Любовта ще ви мотивира! Имате желание да промените своя стил. Финансите ви ще се увеличават. Необходимо е да проявявате разум, ако се налага да се разширявате. Бъдете добре осведомени, за всички свои парични операции. Ако имате интерес към добиване на нови знания, бъдете по-задълбочени.
Стрелец
Ще бъдете благословени от звездата на късмета. Както винаги ще искате да научите нещо ново. Бъдете внимателни в харченето на средства за дома и фамилията. Ще бъдете оригинални в своите любовни афери. Необходимо е да обърнете внимание, ако имате хронични оплаквания. Ще спечелите, ако преструктурирате или трансформирате своите парични авоари.
Козирог
Ще ви се наложи да се промените. Няма да е лесно, но! Ще искате да пътувате наблизо и надалеч, където е възможно да срещнете своята нова любов. Ще се появят идеи, за подобряване на условията в дома ви и неговото освежаване. Възможно е да реализирате ново партньорство. В главата ви се въртят мисли за учене и квалификация.
Водолей
Ще търсите по-атрактивни места, които искате да посетите. Финансовите въпроси ще са на дневен ред. Възможно е да промените своята посока в кариерата, което ще зависи от една дама. Очаква ви забавление с приятели. Природата ще оказва благотворно влияние за по-доброто ви здраве.
Риби
Искате да пътувате и да сте активни. Ще се опитате да реализирате амбициите си. Нужно е да внимавате с екстрвагантните си покупки. Ще копнеете да получите нови мотивиращи ви знания. Очаква ви нова любов, докато пътувате. В кариерата ще се радвате на разширение и късмет. Вашите приятели могат да станат влиятелни личности.
Пожелавам ви успех!!!
Азарей – Консултант Астролог
00 359 898 623 851
Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
facebook: Ruslan Borisov
Блог: azarayastro.wordpress.com
Прочетено 436 пъти Последна промяна от Четвъртък, 27 Декември 2018 10:03
Регистрирай се за да оставиш коментар
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…