All for Joomla All for Webmasters
Астро-лунен календар - 2019
Това е последният наръчник на астроложката Даниела Евстатиева, която бе автор на поредицата „Астро-лунен календар“ (издателство”Кибеа”). Този за 2019 е последният, защото Дани Евстатиева ни напусна в началото на лятото.
Животът й премина в диалог със звездите. Сега, вече една от тях, помага на едно дете да стъпи на краката си. Буквално.
Ако искате да помогнете и вие, купете последния й астронаръчник за 2019 Издателство „Кибеа” дарява 40% от коричната цена на всеки продаден „Астро-лунен календар – 2019“ за лечението на 13-годишната Кристина Недялкова. 
За Кристина Недялкова и кампанията „Криси да стъпи на земята“
Въпреки диагнозата „спина бифида“ Криси е лъчезарно дете, за което сложните животоспасяващи операции започват още на втория ден след раждането й. От породата на хората, които не се предават и заразяват здравите наоколо с оптимизма си. Свири на пиано, изучава усилено математика и английски. Основен участник в инициативата „Към Върха“, подкрепяща деца с двигателни проблеми да се качат в планината. Самата тя е изкачвала на патерици Мусала. Най-голямата й мечта – да стъпва без патерици.
С приходите от продажбата на „Астро-лунен календар – 2019“ ще подпомогнем семейството на Криси за две сложни операции в Германия. Надеждата е след тях тя да стъпва правилно и да се предотвратят по-нататъшните негативни последици за органите й.
Зад кампанията „Криси да стъпи на земята“ стоят дъщерята на Дани – Дарина Цанева, Мариела Филева, Юлия Банкова и Издателство”Кибеа” 
Банковата сметка за набиране на дарения е:
BG20BPBI79424005838602, 
Титуляр на сметката: Виктория Христова Недялкова
Прочетено 89 пъти Последна промяна от Неделя, 18 Ноември 2018 10:51
Регистрирай се за да оставиш коментар
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…