All for Joomla All for Webmasters
Братя и сестри без вражди
Отношенията между братята и сестрите могат да бъдат проблемни, динамични и дори взривоопасни. Децата ни често се различават като характер и темперамент, освен това се борят както за нашето внимание, така и за надмощие помежду си.
И все пак с малко умения и добра воля можем да научим децата да разрешават конфликтите си сами, да насърчим сътрудничеството и да намалим съперничеството помежду им. 
Специалистите в детското възпитание и автори на световния бестселър „Как да говорим така, че детето да слуша – и да го слушаме така, че да говори“ ( издателство" Изток-Запад") ще ни покажат пътя.
С много чувство за хумор и истински истории Фабер и Мазлиш ще ни научат как и кога да се намесваме в детските конфликти, как да намалим ревността и да създадем основата за приятелство и доверие. Наученото в семейството остава завинаги – затова помогнете на децата си още от малки да изградят добри отношения, за да се радват на близост цял живот.
Авторката Адел Фабер (роденa на 12 януари 1928 г.) е американски автор. Тя пише книги за родители и семейства и е експерт в комуникацията между възрастните и децата. Понастоящем живее в Лонг Айлънд, Ню Йорк и е родител на три деца.
Фабер завършва колежа "Куинс" с бакалавърска степен в театрално и драматично изкуство и получава магистърска степен по педагогика в Нюйоркския университет. Освен това преподава в Нюйоркските гимназии в продължение на осем години. След като е учила с д-р Хайм Гинот, Фабер е бивш член на факултета на Новото училище за социални изследвания в Ню Йорк и Института за семеен живот на университета в Лонг Айлънд.
 Книгите, които Адел Фабер е автор / съавтор, са предназначени за родители, които желаят да се грижат и отглеждат децата си добре.
Прочетено 380 пъти Последна промяна от Понеделник, 08 Януари 2018 15:27
Етикети
Регистрирай се за да оставиш коментар
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…