All for Joomla All for Webmasters
9-тият симпозиум “Ендоурология и минимално инвазивна хирургия” в София с австрийско участие
Програма на двудневния форум изцяло е посветена на съвременните тенденции в ендоурологията.
На 13.04.2018 г., от 08.00 часа в столичния хотел „Хилтън” ще бъде открит 9-тият симпозиум “Ендоурология и минимално инвазивна хирургия”.
Престижният форум е организиран от Военномедицинска академия (ВМА), Катедрата по урология и нефрология на ВМА и Българско дружество по ендоурология и екстракорпорална литотрипсия, с подкрепата на Секцията по уролитиаза (EULIS) на Европейската асоциация по урология (EAU), Международния алианс по уролитиаза (IAU), South-Eastern European Group for Urolithiasis Research (SEGUR) и Асоциация Urology in Emerging countries (U-Merge).
Тази година научната програма на двудневния форум изцяло е посветена на съвременните тенденции в ендоурологията и минимално инвазивната хирургия при диагностиката и лечението на уролитиазата. 
Научно-практическата програма включва state-of-the-art лекции от водещи европейски преподаватели, “Live surgery” сесии, “Hands-on-training” сесии, модерирана постерна и видео сесия, дискусия на клинични случаи.
Интересът към научната програма е изключително голям. Регистриран е рекорден брой участници в сравнение с предходните години, не само от България, но и от Австрия, Македония, Сърбия, Индия.
Прочетено 283 пъти Последна промяна от Четвъртък, 12 Април 2018 10:25
Регистрирай се за да оставиш коментар
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…