All for Joomla All for Webmasters
Какво ще се случва с планетите през март?

Астропрогноза на Руслан Борисов- Азарей. 
На 6.3.2018 в 09:35 часа планетата Mеркурий навлезе в знака Овен. На този факт ще се дължат проявите на повече безпокойство, огнен темперамент, амбиция, бързина, остроумие, ентусиазъм, импулсивност и енергия. Но ако проявявате мъдрост и далновидност ще се справите по-лесно с тези влияния. Ще притежавате още находчивост, остроумие, бърза аргументация. Решенията си може да взимате мигновено. Идеи и оригиналност ще бликат от вас. Може да разчитате на успех с тези си качества в различни направления и да се издигнете. Обучението ще ви спори. Постарайте се да бъдете концентрирани и постоянни в своите начинания.
Меркурий ще бъде ретрограден от 23.03. до 15.04.2018. Необходимо е да бъдете внимателни, когато управлявате моторни превозни средства, за да избегнете нежелателни срещи с органите на реда – КАТ. Не се препоръчва подписване на важни договори и споразумения. Внимавайте с кореспонденцията и документацията. Удачно е времето за предоговаряне на условията по договорите. 
Пролетното равноденствие ще бъде отбелязано на 20.3.2018 в 18:17 часа. Това означава, че Слънцето навлиза в знака Овен.
От тази дата насетне ще откриете проява на повече амбиция и претенции, като бързо ще се възползвате от предоставените ви възможности. Ще проявявате независимост и самоувереност.
На 7.3.2018 в 01:47 часа, Венера ще навлезе в знака Овен – Този факт ще ви позволи лесно да се сприятелявате с хората и да увеличите своите приятели. Популярността ви ще расте, заедно с възможността да се получават поощрения и одобрения от другите. Любовта ви ще се поражда бързо. Емоциите ви ще са дълбоки и затова трудно се овладяват. Ще имате възможност за печелене на пари. Няма да ви липсва щедрост. Но бъдете разумни! Изкуството ще ви привлича.
На 17.3.2018 година планетата Марс ще навлезе в знака Козирог. Това от своя страна ще ви даде възможност за индивидуални прояви, които да донесат значими успехи. Авторитетите ще окажат значима роля, давайки ви подходящото напътствие. Ще имате възможност за издигане в кариерата, благодарение на вашата активност. Ще желаете да се движите повече сред природата и планините ще ви привличат!
Желая Ви здраве и успех!
Азарей
Руслан Борисов – Азарей е ученик на Люмиер, който е представител на Френската астрологична школа. Завършил е Строителния техникум в София, след което УАСГ, със специалност геодезия, картография и фотограметрия. Работил е по специалността в Овергаз. Роден е през 1973 г. под знака на Скорпиона, откъдето произтича неговото увлечение по окултното и мистичното знание. През 90-те години започва да проявява интерес към духовните въпроси и се запознава с различните световни и български езотерични традиции.

За консултации:
+ 359 898 623 851
Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
facebook: Ruslan Borisov

Изработва следните видове хороскопи:
• Рожден хороскоп
• Кармичен хороскоп
• Хороскоп на партньорството
• Годишни прогнози
• Влияние на стихиите
• Значимите промени в живота на личността
• Нумерологичен хороскоп


Прочетено 560 пъти Последна промяна от Вторник, 06 Март 2018 17:18
Регистрирай се за да оставиш коментар
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…