All for Joomla All for Webmasters
Какво казват Таро картите за декември
Веска Александрова от Инсбрук с прогноза за месеца и най-важните карти. 
Декември идват с усещане за Коледа.
Първият въпрос е свързан със нашето здраве: „На какво да обърнем внимание във нашето здраве през декември?”
Отговорът на въпроса идва от Ангелска Терапия и Архангел Рафаил. Архангел Лечител е със теб и те подкрепя в лечителската ти работа. Вашите молитви за изцеление (за себе си или за друг човек) са били чути и получават отговор от Архангел Рафаил - най-великият лечител в ангелски царство Рафаил (чието име означава "Бог лекува"). Той ви дава напътствия и идеи за вашето здраве, затова следвайте всички интуитивно импулси да правите физически упражнения, да се храните  здравословно, да престанете да пиете и да пушите и т. н. 
Той ще ви помогне да намалите или да се откажете от всички вредни зависимости, стига да го помолите. Освен това ще ви мотивира да правите гимнастика. Ако усетите импулс да помогнете на други хора със здравословни проблеми(близки, клиенти, и/или животни), помолете го да ръководи думите ви и действията ви. Архангел Рафаил ще изпраща Божествена целебна енергия през вас и вие ще се превърнете в канал за Божията светлина и любов. Освен това ако го помолите, с радост ще ви насочи към най- подходящото обучение във връзка с вашата лечителската работа. 
Какво трябва да направите?: Целебната енергия на Архангел Рафаил е изумрудена зелена на цвят. Представете си как тя обгръща всеки, който се нуждае от лечение. Дори да не успеете ясно да я визуализират, бъдете сигурни че сте привлекли нейната лечебна сила. Пресните екологично чисти плодове и зеленчуци ви изпълват с висша жизнена енергия, която повдига духовната вибрация. Тъй като декември е месец на много празници, не е лошо да се съблюдава здравословни режим на хранене, т. е да бъдем по- внимателни и по- взискателни към храната и напитките. . 
Втората карта изтеглена за вас е от колодата Ангели на Романтиката. "Какво да очакваме във Любовта през декември?".
Отговорът е: Подобрение: Тази карта показва че някой от вашето минало ще се завърне във вашият живот. Една стара любов или стара връзка се подновява. Първият човек за когото се сетите, вероятно е той. Причината за това помирение е да намерите решение и завършек на връзката от вашето минало. Ще се научите да разбирате себе си и взаимоотношенията си. Също така поемете отговорност за ролята която е изиграла тази връзка във живота ви. Помирението в крайна сметка е за завършване на недовършени дела между вас. 
Тази карта може да означава и постигане на мир със членове на семейството. Всяка връзка е свещен учебен опит, за това бъдете отворени към уроците и благословиите. В края на краищата всички изцеления са както за вашата любов, така и за всяка друга част от живота ви. Дайте си сметка какво наистина искате. Простете си и простете на човека от миналото и помолете Ангелите на Романтиката да ви помогнат в тази ситуация, и да започнете на чисто.
Третата карта изтеглена за вас е от Архангелския Оракул. Въпросът е: „Какво ви очаква във работата през декември?”Отговорът идва от Архангел Ариел - Разпери Криле. Точно сега не е спирай. Моментът е идеален и ти си готов /готова да полетиш! Може би те стряска перспективата за промяна или мисълта да излезеш от зоната си на комфорт, но е време да полетиш нависоко.
Приветства новите възможности и знай, че  винаги е безопасно човек да последва сърцето си и мечтите си. Съсредоточи се изцяло върху любовта, служенето и духа и не обръщай внимание на скептиците и черногледците. Помни, че ти вдъхновяваш другите, щом успееш да превърне предизвикателството в победа.
Как да работим с Архангел Ариел:Тя обича всички, живи същества и с радост им помага. Тя е майсторът на проявлението и специално подкрепя лечители те, учителите и социалните работници. Много е ангажирана със защитата на околната среда и работи в тясно сътрудничество със природните ангели. Заедно с тях закриля и лекува животните, особено тези който живеят във вода или до водата. Би било подходящо да се включите в природозащитна дейност, напр. да събирате боклуците на плажа, край река, или езеро, да отделите време и средства за опазване на околната среда  или да започнете да използвате екологично чисти препарати.. 
Мили приятели, в моменти на слабост или безсилие обърнете се за помощ и решение на дадения проблем, или ситуация, за отговор на въпроса си, или за лечение на всичко, към нашите посланици от небесата Ангели, Архангели, Феи и Бог. Те са живи и са тук, за да ни помагат във всичко, но съгласно Закона за свободната воля не могат да се намесят без нашето "Да, аз ви призовавам сега са ми помогнете в тази ситуация".
Нямате какво да губите, но ще спечелите любов завинаги и решение на проблемите си, по начин по които е отвъд човешкия разум. Пожелавам  мир и любов, надхвърлящи границите на разума и една изпълнена с чудеса Нова Година. Веселина Александрова
За лични консултации и въпроси:
Веска Александрова, Рейки Мастер –учител и лечител  и в системата усилено Рейки лечител, Йога инструктор, Пилатес инструктор, Тета лечител, Биоенерготерапевт, масажист Сайонджи масаж – Юмейхо терапия, духовен консултант – Ангелска Терапия  по метода на Дорийн Върчу. 
За записване: +4367762057356 , +359876797013- 
Веска Александрова, във Фейсбук -Veska Aleksandrova,
skype-veska6610.

Прочетено 458 пъти Последна промяна от Събота, 02 Декември 2017 18:03
Регистрирай се за да оставиш коментар
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…