All for Joomla All for Webmasters
Една различна Коледа и Нова година в екоселище "Радост"
За 8-ми пореден път екоселище "Радост" ще посрещне Нова Година без цигари, алкохол и месо и въпреки това с настроение, песни, танци и смях!
За повечето хора това е немислимо, за много е трудно, но за които е приятно и радостно да се присъединяват в периода от 19.12 до 2.1. 2017 г.!
Ние ви кани да оставете зад себе си прашния град и грижите, за да се насладите на заслужена почивка в екоселището и да се порадвате на чист въздух и дива природа! Ще имате и прекрасната възможност да видите как живея хората в една от най-големите общности на алтернативно живеещи хора извън системата у нас!!!
Екоселище „Радост” е място за нестандартни хора, които искат да живеят, но не по старому - без морал и ценности. Това е място за хора, които ценят здравето си и се грижат за него, в хармония с природата и животните.
Нашите радости и удоволствия са общуването с животните, разходки сред природата,езда, бране на билки и чай, йога, гимнастика, чисто хранене, приятна тиха музика и задушевни беседи, които подхранват сърцето с радост, а ума с мъдрост.
Къщите в екоселище "Радост" разполагат с всички удобства, включително постоянно топла вода, автоматична пералня във всяка от тях и парно на водна риза от камините. Четири от тях се намират в един общ двор от осем декара, с много цветя, дървета и пейки, като две са напълно реновирани, а на другите две им предстои. Отпред има голяма детска площадка и други детски забавления.
Ние от екоселище "Радост" вече живеем мечтите си!!!
Можете да си изберете дали да сте с нас през целия пеиод или само в част от него, като цената на ден е 40 лв и включва нощувка, три вегански/вегетариански хранения дневно със собствена био продукция и собствен хляб, аюрведа йога терапия и медитации, хипотерапия, стрелба с лък, беседи на духовни теми.
Ние от  екоселище "Радост" вече живеем мечтите си!!!
www.gorskokosovo.com
 
Заявяване присъствие чрез превод на капаро на посочената сметка, като основанието за превода, нека е празници в екоселище "Радост":
Райфайзен банк
BIC: RZBBBGSF
IBAN: BG13RZBB91551057898522
Никола Куташки
 
 
 
За повече информация и записвания:
Никола Куташки 0897538843, мейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
www.gorskokosovo.com
 
Прочетено 1221 пъти Последна промяна от Понеделник, 02 Януари 2017 15:22
Етикети
Регистрирай се за да оставиш коментар
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…