All for Joomla All for Webmasters
Небесна динамика, или какво да очакваме от предстоящите затъмнения
 Астропрогнозата е на Руслан Борисов-Азарей.
 
Годината на Плъха ни дава основание за едно неспирно търсене. Всеки ден, всеки час от нас се иска да настроим сетивата си, като нослето на мишката и да търсим „сиренцето” на правилния избор.
 
Старият херметичен принцип - „Каквото горе, такова и долу” ще ни подкрепи да свалим звездните влияния на Земята и да ги разтълкуваме като усещания, мотивация и подтици в живота. 
 
Месеците януари, март и юни са особено интензивни с небесната си динамика. Ние сме на прага на лятото, но идещият месец ще разнообрази живота с различни чувства, промени и нови начинания. 
 
За начало ще сме свидетели на частично лунно затъмнение на 5.06.2020, 22:25 часа. Според старите автори е препоръчително да се вземат мерки за опазване здравето предимно на копитните животни – расовите коне, магаретата. Съгласно древната символика конят е символ на човешкия ум.
 
Това може да ни наведе на идеята да се предпазим от различни психози, паники, хипохондрии и други атаки насочени към нашия мисловен свят. 
 
Възможно е медиите да бъдат обект на дискусия. Звездите препоръчват да се отстояват високи морални норми сред журналистиката. По този начин те ще защитят своята чест и достойнство.
 
Партньорствата в различни политически съюзи ще са подложени на изпит.
 
На 13.6.2020 Марс ще направи съвпад с Нептун в знака Риби. Може би ще започне раздвижване на обществените настроения в страната и в ЕС. Възможно е да бъдем свидетели на една обща вълна всред хората, които желаят да изразят своето мнение в отстояване на човешките права. 
 
Има вероятност цената на петрола да предизвика смут на световните пазари.
 
Протести с разумни искания ще са част от юнския спектакъл. 
 
На 18.6.2020 Меркурий ще направи почивка! След три месеца напрегната мисловна дейност и дълъг домашен престой, идва време да почистим жилището си, родината си и Природата. 
 
На 21.06.2020 в полунощ ще посрещнем лятото. Това е един от най-радостните дни. Слънцето ще грее най-дълго, а ние ще благодарим за неговото сияние. Нека да е лято! 
 
Но на сутринта ще ни бъде скрито за малко със слънчево затъмнение в 09:41, което ни обръща внимание в посока замърсяване на околната среда и най-вече на въздуха. 
 
Замърсяването на околната среда ще стане тема №1. Чистотата на въздуха вероятно ще се следи по-внимателно. Това би било добър повод да започне да се следи пръскането с различно химикали и им влиянието върху здравето на човека и животните. Като пример може да дадем измирането на пчелите вследствие на пръскане с пестициди.
 
Протести са възможни и във връзка с наситения електромагнитен градски фон – 5G и други лъчения. Това е подходящо време за преосмисляне на влиянието на тези технологии и разумното им модифициране, за да станат полезни, а не вредни за хората. 
 
Преди около 75 години са се опитали да вземат на българина една от важните му опорни точки – земята, неговата Хранителница. А през изминалите месеци се опитаха да не ни допуснат до Лечебницата. Те са едни и същи. 
 
Българинът се слави със своето твърдоглавие. Точно то се оказа полезно за оцеляването му в това кризисно положение. Къде скришом, къде показно се докосвахме до живителния извор. Това не е за хвалба, а за принципно отстояване на позиция, за отстояване на право на живот. 
 
Природата не е фон, не е средство, не е условие. Тя е била преди нас и ще бъде след нас. Тя е наша опора и наш дом! Вярвам, че имахме време да оценим колко ни е скъпа и ценна. Вярвам, че по-ревностно ще я пазим и съхраняваме. 
 
Пътят назад ни е отрязан!
На 23.6.2020 Нептун ще започне своето ретроградно движение. 
 
На 25.6.2020 Амур ще се събуди от своя дълбок сън и ще прониже заспалата Венера с любовната си стрела. Богинята на Любовта отново ще ни дарява със своите ласки и копнежи. 
 
След период на осмисляне на интимния и брачния живот, време е за любов и емоционално общуване. Периодът е подходящ за започване на нови познанства. Смело напред! 
 
На 28.6.2020 войнственият Марс ще навлезе в своето царство на зодиакалния знак Овен. Подземният свят ще изпита силата на държавата. Могат да се забележат напрегнати международни отношения. 
 
На 30.06.2020 Юпитер ще сключи отново съвпад с Плутон, но и двете планети ще са ретроградниСъдебните власти ще разкрият тайни далавери по високите етажи на властта в особено големи размери – в сферата на опазване на околната среда, изгаряне на чужди отпадъци. 
 
Време е да се зачеркнат старите модели и да се започне на чисто! 
 
Периодът е благотворен за работа по възстановяване и реформиране на съществуващи културни, просвети¬телски и духовни организации. Научните изследвания ще получат нов импулс в своето развитие. 
 
Подгответе се за разширение на скритите ви способности и за трансформиране на живота ви! 
 
Желая Ви здраве и успех! 
 
Азарей – Консултант Астролог:
+ 359 898 623 851
Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
facebook: Azaray Азарей
 
 

Прочетено 251 пъти Последна промяна от Неделя, 31 Май 2020 15:09
Регистрирай се за да оставиш коментар
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…