All for Joomla All for Webmasters
Какво ни носи Новолунието в Лъв?
Астропрогнозата е на Руслан Борисов- Азарей.
На 1.8.2019 в 6:13 часа ще започне Новолунието в знака Лъв. С
 
ъщевременно в 06:59 часа нашият приятел Меркурий ще завърши своя летен ретрограден период и ще започне да се движи директно! Надявам се тази важна новина да успокои много читатели. 
 
Ако досега сме си починали от мисловната си и интелектуална работа, ако сме подредили къщичката на нашия ум и разум, време е да се захванем за работа!
 
Лято е! Вие ще копнеете за любов и емоционалността ви ще бъде на по-висок градус. Лъвът отговаря за любовта, която ние даваме! Давайте! Грижете се за децата, но помислете дали вашите методи на възпитание са най-правилните. Ако ли не, обмислете как да бъдете по-добър пример за подрастващите.
 
На онези, които им се налага да служат на обществото или на отделни групи и каузи, радвайте се! У жените е възможно да се засилят майчините чувства. Любовните и сексуални фантазии могат да бъдат източник на емоционална възбуда. Все пак е топло навън! 
Време е да се радваме на екзалтацията на живота!!!
 
Можем да споделим игрите и спорта с нашите любими хора. Някои от вас с успех ще се занимават с творчество или спекулации.
Ще бъдете изпълнени с любов към развлечения, търсене на удоволствия и обществени дела, обикновено с жени или членове на семейството.
 
Новолунието ще бъде благоприятно за зодиите Стрелец и Овен. То ще доведе до напрежение представителите на Скорпион, Водолей и Телец. 
 
По време на Новолуние и малко след него (до 4 часа) е хубаво да напишете на бял празен лист вашите желания. Проверете след това, кои от тях са се сбъднали. 
 
Темите върху които може да се фокусирате са следните:
 
• Творчество 
• Любовни авантюри
• Деца
• Спорт
• Развлечения и почивка
• Разумен риск
 
Желая ви здраве и успех!
 
Азарей – Консултант Астролог
Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
facebook: Ruslan Borisov

Прочетено 245 пъти Последна промяна от Сряда, 31 Юли 2019 08:30
Регистрирай се за да оставиш коментар
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…