All for Joomla All for Webmasters
Какво ни носи Новолунието в Рак?
 
Астропрогнозата е на Руслан Борисов-Азарей. 
На 2.7.2019 в 22:17 часа ще настъпи Новолуние в знака Рак.
 
Новолунието ще съвпадне с пълно слънчево затъмнение в 22:24 часа. То няма да се наблюдава, но независимо от това е хубаво да се помолим или да изпратим своите хубави мисли към Вселената.
 
През следващият лунен месец има вероятност да се занимавате с емоции в семейните и домашни дела. Ще се радвате на взаимодействие между членове на семейството, родители или хора от домашния кръг.
 
Възможно е засилване на предаността към семейство, религия и народ. Ще се провокира националното себеусещане и патриотизма. Предстои ви обмисляне на семейните дела и финанси. Някои от вас ще водят своите делови отношения от дома си.
 
Имате потребност от домашен уют и безопасност. Можете да се занимавате с работа по жилището - почистване, храна, закупуване на препарати. У жените е възможно да се пробуди по-силен майчински инстинкт.
 
Новолунието ще бъде благоприятно за зодиите Скорпион и Риби. То ще доведе до напрежение представителите на зодиите Козирог, Овен и Везни.
 
По време на новолунието и малко след него (до 8 часа) е хубаво да напишете на бял празен лист вашите желания. Проверете след това, кои от тях са се сбъднали?
И все пак, нужно е и усилие от ваша страна!!!
 
Темите върху, които може да се фокусирате са следните:
 
• Дом – закупуване, обзавеждане, ремонт
• Фамилия и родители
• Родина – патриотични подбуди
• Градина, селскостопанска продукция
 
Желая и здраве и успех!
 
Азарей – консултант астролог:
0898 623 851
Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
facebook: Ruslan Borisov
Прочетено 142 пъти Последна промяна от Неделя, 07 Юли 2019 15:29
Регистрирай се за да оставиш коментар
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…