All for Joomla All for Webmasters
Таро хороскоп за 2019 г. (част 2)
По повод на Новата година Веска Александрова от Виена подготви един Ангелски хороскоп за всички нас!
И така, тя изтегли 12 карти от колодата за всеки един знак от Зодиака.
 
 
Зодия Везни –-Weg mit dem Alten, her mit dem Neuen
Оставете старото и хванете новото !Небето винаги ни води къмрадостта. Обърнете внимание на всички знаци, които ви показват, че е време да се придвижите в нова посока. Може би ще ви се наложи да промените работата си, мястото на пребиваване или друго събитие ще ви накара да се откажете от старите възгледи в полза на една изцяло нова философия върху живота! Промените могат да бъдат и вълнуващи. Важно е да не забравяме, че вашите Ангели Пазители искат да сте щастливи и изпълнени с любов. Всичко случващо се във живота ви има смисъл. Добре е да можете да приемете тази истина с любов и благодарност в сърцето си. Погледнете истината. Очаквайте бързи промени, както и духовно пробуждане.
 
 
Зодия Скорпион – Zehn der Emotionen - 10 от Емоциите !
Тази карта показва, че е настъпило време за голямо щастие и емоционално изпълване във вашия живот: скоро или в близко бъдеще. Това удоволетворение е свързано и с чувството за хармония между вас и хората, с които споделяте живота си. Връзките с децата ще са балансирани, мирни и източник на радост, гордост и щастие. Може би нямате всичко, което искате. Но най-вече имате всичко, което е не по-маловажно. Хората изтеглили тази карта трябва да осъзнаят, че усилията положени за прошката, разбирането, любезността, приятелството и любовта се отплащат. Всички трябва заедно да работят в екип и резултатът ще е безценен. Ще се чувствате защитени и в безопасност.
 
 
Зодия Стрелец- Sieben des Handelns- Седем от действията!
Има моменти, когато е необходимо да се заеме ясна позиция! Със сърцето си ще разберете дали това е такова време или е борба, която не си струва. Слушайте вътрешния си глас и помолете Ангелите си за повече смелост, сила и твърдост. Не позволявайте на страховете да ви спират да правите това, което знаете, че е правилно. Когато сте изправени пред предизвикателство, върнете се назад във времето и прегледайте обективно ситуацията.Това наистина ли е проблем със друг човек или е отражение на вътрешната ви борба. Може би тази ситуация ви дава възможност да се освободите от стари лични конфликти, които ви дърпат назад. Не се отказвайте лесно. Научете се да казвате „Не”, когато е необходимо.
 
 
Зодия Козирог –Fünf der Emotion- Пет от Емоциите! 
Един от най важните духовни принципи е самоопрощението. Ако се фокусираме твърде много върху грешките, които сме направили , това не ни помага, а ни връща назад. Ако нещата не вървят по начина , по очакваме е много важно да прощаваме , да забравяме и след това да се погрижим за новата възможност.Тъгуването от загуба е нормална и здравословна част от живота, но не е нужно да го правиш сам. Вие сте заобиколени от Ангели, духовни водачи, които могат да помогнат да се лекувате. Приемете тяхната любяща енергия, за да можете да трансформирате скръбта и да се върнете в пътя на радостта. Може да се появи склонност към драматизиране.
 
 
Зодия Водолей-Helfer der Fülle- Помощник на чувствата !
Имате още много работа за вършене. Най –добрият начин е да се организирате. Помислете за вашите планове и си водете бележки. Ако се наложи, поискайте съвет от други, които имат опит в тази ситуация .След като сте наясно, навийте ръкавите и започнете работа. Отлагането не е вариант. Ще можете да разчитате на много любящ и лоялен приятел - някой с голямо сърце и прекрасно чувство за хумор. Човек , които може да свърши невероятно много работа за възможно най-кратък срок от време ! Подкрепа , полезна и навременна. Ще обръщате повече внимание на теми като екология и природа.
 
 
Зодия Риби- Sieben der Fülle- Седем от чувствата !
Имайте търпение. Ще ви отнеме известно време, за да приберете плодовете на своя труд, но също така ще ви отнеме време да отгледате семената, които сте посели. Вашата упорита работа ще бъде възнаградена. Междувременно отделете време и погледнете отново напредъка си. След това решете какви ще бъдат следващите стъпки! Постоянството се възнаграждава. Обърнете внимание на знаците, които ви се разкриват, слушайте интуицията си, вижте повтарящите се ситуации и проблеми. Те са тук и излизат на повърхността, за да бъдат решени и за да научим житейските си уроци. Знайте, че нищо не зависи от външни обстоятелства , всичко зависи от нас и нашето отношение към нас самите.
 
Успех на всички и във всичко!
 
За лични консултации и въпроси:
Веска Александрова, Рейки Мастер –учител и лечител и в системата усилено Рейки лечител, Йога инструктор, Пилатес инструктор, Тета лечител, Биоенерготерапевт, масажист Сайонджи масаж – Юмейхо терапия, духовен консултант – Ангелска Терапия по метода на Дорийн Върчу.
За записване: +359876797013
Веска Александрова, във Фейсбук - Veska Aleksandrova,
skype-veska6610.
Прочетено 369 пъти Последна промяна от Петък, 15 Февруари 2019 21:41
Регистрирай се за да оставиш коментар
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…