All for Joomla All for Webmasters
Таро хороскоп за 2019 г. (част 1)
По повод на Новата година Веска Александрова от Виена подготви един Ангелски хороскоп за всички нас! 
От 2 години насам правя прогнози за настъпващата нова година със различни колоди от Ангелските карти на Дорийн Върчу и Радли Валънтайн. Сега прогнозата за 2019 г. ще бъде от колодата Ангели Пазители. Всеки от нас има поне по двама такива Ангели- Пазители. Какви са техните напътствия за всеки един от нас ще научите в част-1 и част-2. Прогнозата е за целия Зодиак по отделно. 
Приятно четене! И незабравяйте, че картите са само отражение на това, което излъчвате в момента, и ако искате промяна, то тя ще настъпи едва тогава когато промените мислите, емоциите, действията и чувствата си към всичко, което ви заобикаля. Защото Ангели- Пазители работят с нас именно чрез нашите мисли, емоции, възприятия и интуиция. И така, започваме:
 
 
Зодия Овен - Heiler der Fülle –Лечител на Чувствата !
 Можете да подобрите света! Имате невероятната способност да се грижите за другите и в същото време да създавате голямо изобилие . Вашите предприемачески идеи са комбинирани, за да успеете. Бъдете креативни!Бъдете иновативни! Това е времето да избухнете и да следвате сърцето си, когато става дума за вашата кариера и житейската ти мисия, като в същото време не забравяйте да намерите спокойни моменти, за да бъдете с хората, които ви обичат най – много. Станете предприемчив човек, който е стъпил здраво на земята и може да постигне почти всичко. Превърнете се в човек с вроден талант за дизайн и декорация, който се заобикаля с предмети с много високо качество. Ще се радвате на релакс, масажи, йога, Рейки, медитация, спа. Акцентът е върху доброто здраве и фитнес. Ще бъдете прекрасен родител. Ще изпитвате също и любов към природата.
 
 
Зодия Телец- Hüter der Fülle– Пазител на чувствата!
Всичките ви планове са благословени през тази година! Това ще е  време на голям успех и просперитет. Парите стигат до вас безпроблемно! Много вероятни са предложения или много положителни промени във вашата работа. В близко бъдеще може да възникнат неочаквани възможности, възползвайте се от тях! В професионален план ще се издигнете до нови висоти. Ще покажете почтеност. Ще се откроите със своята интелигентност и с това,че знаете кое е най-доброто за всички. В много ситуации ще се разкрие вашето щедро и любящо сърце. Ще направите разумни инвестиции.Тези, които са в краяна кариерата си могат да се възползват от възможността и да се пенионират. 
 
 
Зодия Близнаци -Drei des Denkens – Тройка от мисли! 
Вие сте заобиколени сега и завинаги от любящи Ангели. Небето предлага изцеление на всички, които го искат.Тъгата, която чувствате ще премине с времето, а това, което е останало е по-силно и духовно еволюирало. Няма нужда да оставате сами. Обърнете се към любимите си хора и прекарайте време с тях. 
Помолете своя Ангел Пазител да ви помогне, дайте си време да се излекувате, като в същото време сте отворени за радостта от живота. Търсете положителното във всяко предизвикателство! Помолете Небето да ви помогне, за да видите доброто, което идва от нуждите и несгодите. Вие сте чудесен човек  роден от най-различни преживявания от радост до тъга. Сливането на тези части от живота ви прави красиво и могъщо същество на Бога. Простете на себе си и на другите. Усетете приятел в нужда. Пуснете миналото и приемете бъдещето. Пазете сърцето си!
 
 
Зодия Рак -As des Hadelns- Асо от действия !
Този Ас е началото на действията!Той показва къде се чувствате вдъхновени, къде можете да създадете нещо оригинално или да превърнете желанията си в действие. Често Асото на действието показва нови и вълнуващи възможности за кариера! Може изведнъж да решите да учите рисуване или да овладеете музикален инструмент.Тази карта не допуска забавяне. Трябва да позволите на вашите страсти и идеи да се развият. Вдъхновението ще ви помогне да се докажете!
Ако ви се предложи прекрасен нов проект, не се колебайте да приемете. Това е моментът, в който можете да направите голям скок и да промените живота си: да започнете нов бизнес и др. Очертава се промяна в кариерата. Ако усетите липса на любов към живота, се заредете с кураж и ентусиазъм. Вярвайте в себе си и възможностите си!
 
 
Зодия Лъв - Fünf des Handelns- Пет от действията!
Имате възможност за растеж, може да го почувствате като предизвикателство, но ключът към успеха е да работите за това , което знает,е че е правилно! Останете позитивни във взаимодействията си със другите и ще откриете мирно решение. Бъдете верни на себе си и поемете сто на сто отговорност за решенията си! Ако се чувствате неудоволетворен, то оставете си достатъчно време, за да си възвърнете яснотата. Избягвайте негативни събития и скандали. Тази карта може да показва и ежедневните битки в живота. В момента може да изглежда, че едва ли не всичко може да ви предизвика, или, че всичко сякаш се разпада и се стоварва върху вас! Помолете Ангелите Пазители да изгладят подробностите, около които се заплитат препятствията! Амбициозни сте. Стресът идва от различия в мненията!
 
 
Зодия Дева -Drei des Handelns-Три от действията! 
Нещата вървят изключително добре! Вие сте направили добър избор и можете да видите плановете си осъществени. Отлично! Но сега накъде ?Заложили ли сте стратегиите си за следващата фаза ? Успехът е нещо прекрасно , но не можете да почивате на лаврите си. Време е следващото голямо приключение да започне. Може да разширите допълнително предишните си постижения, или да решите да направите нещо ново . Там, където интуицията ви ще ви заведе, всичко зависи изцяло от вас ! 
Нещата се развиват, както е планирано. Предстои пътуване по повод на кариерата. Задайте си нова цел и посока. Време за размисъл! Упражнете търпение!

За лични консултации и въпроси:
Веска Александрова, Рейки Мастер –учител и лечител и в системата усилено Рейки лечител, Йога инструктор, Пилатес инструктор, Тета лечител, Биоенерготерапевт, масажист Сайонджи масаж – Юмейхо терапия, духовен консултант – Ангелска Терапия по метода на Дорийн Върчу.
За записване:  +359876797013-
Веска Александрова, във Фейсбук -Veska Aleksandrova,
skype-veska6610.

Прочетено 510 пъти Последна промяна от Петък, 15 Февруари 2019 21:32
Регистрирай се за да оставиш коментар
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…