All for Joomla All for Webmasters
Какво ни носят Новолуние в Скорпион и Юпитер в Стрелец?
Астропрогнозата е на Руслан Борисов- Азарей.
На 7.11.2018 в 18:13 часа Луната ще навлезе в знака Скорпион
Ще ви занимават парични въпроси, отнасящи се за храната, вилата, битови продукти и услуги. Семейните пари, данъците, кредитите, застраховките, наследство, издръжки и секс - всичко това може да стане за вас повод за повишена емоционалност. Често се стимулират проницателността ви, предчувствията и интуицията. Възможно е да усетите в себе си желание да приключите със стари емоционални връзки и минали обстоятелства.
Новолунието ще бъде благоприятно за зодиите Рак и Риби. То ще доведе до напрежение в представителите на Телеца, Водолея и Лъва.
Знаете вече, че по време на новолуние и малко след него (до 4 часа) е хубаво да напишете на бял празен лист вашите желания. Проверете след това кои от тях са се сбъднали.
Темите върху, които може да се фокусирате са следните:
• Семейните пари
• Данъци
• Кредити, застраховки
• По-голяма чувствителност и сексуални преживявания
• Интерес към окултна литература
Ден по-късно, Юпитер ще навлезе в знака Стрелец на 8.11.2018, в 14:39 ч. 
Характерен ще бъде интересът ви към религия, философия, висше образование, пътешествия. Ще бъде повишен духовният ви устрем, етичната и морална отговорност. Периодът е благоприятен за асоциации на университетите и културните учреждения. Времето е удачно още за обучение, четене на лекции, пътешествия и дейности с чужденци.
Благоприятно е влиянието за развитие и придобиване на духовни и културни познания. Възможна е тенденция за проявява на интерес към откриване на религиозна или философска система, която да ви наставлява в правилната за вас посока на живот. Но съществува риск от поява на тесногръди, фанатични, сектантски възгледи.
Добро е влиянието за интелектуалците в страната. Ще се приемат важни закони. Правото ще започне да се ползва с по-добро име. Ще наблюдаваме благотворителни и човеколюбиви прояви за медицински цели – закупуване на нова съвременна апаратура за лечение и диагностициране. Няма да ви е чуждо състрадание, щедрост, добро отношение, както и чувство за хумор. Красотата и хармонията ще се проявява в музика или изкуство. Планетата ще носи мир и разбирателство в партньорствата.
Риск от разточителство и фанатизъм може да бъде провокиран у зодиите Дева и Риби.
Юпитер ще пребивава в знака Стрелец в рамките на една година. През този период благоприятното му влияние ще изпитват знаците Стрелец, Лъв и Овен.
От 15.11.2018 до края на годината Марс ще плува в Риби
Ще бъдете по- малко импулсивни. Действията ви ще са твърде резервирани. Не ще започвате нищо без да го обмислите. Но ще липсва желязна воля. Ще чакате търпеливо и дипломатично, за да постигнете целта. Обърнете внимание на финансите си, за да се предпазите от грешки.
Меркурий ще бъде ретрограден през периода: 17.11. – 6.12.2018 
Необходимо е да бъдете внимателни, когато управлявате моторни превозни средства, за да избегнете нежелателни срещи с органите на реда – КАТ. Не се препоръчва подписване на важни договори и споразумения. Внимавайте с кореспонденцията и документацията. Удачно е времето за предоговаряне на условията по договорите. Очаква се засилване на желанието за подмяна на лични документи – лични карти, шофьорски книжки и задгранични паспорти.
Желая ви здраве и успех!
Азарей – Консултант Астролог
00 359 898 623 851
Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
facebook: Ruslan Borisov
 
Прочетено 477 пъти Последна промяна от Сряда, 07 Ноември 2018 09:03
Регистрирай се за да оставиш коментар
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…