All for Joomla All for Webmasters
Какво да очакваме от Новолуние в Рак?
Астропрогнозата е на Руслан Борисов- Азарей.  
На 13.7.2018 в 05:49 часа ще настъпи новолуние в знака Рак.
Новолунието ще съвпадне с частично слънчево затъмнение в 06:12 часа. То ще се наблюдава на територията на България. Ето защо е хубаво да се помолим или да изпратим своите хубави мисли към Вселената.
През следващият лунен месец ще се занимавате с емоции в семейните и домашни дела. Ще се радвате на взаимодействие между членове на семейството, родители или други хора от домашния кръг. Възможно е засилване на преданността към семейство, религия и народ. Ще са засилени националното себеусещане и патриотизма. Семейните дела и финанси ще са част от вашите грижи. Някои от вас ще водят своите делови отношения от дома си.
Имате потребност от домашен уют и безопасност. Можете да се занимавате с работа по жилището - почистване, храна, закупуване на препарати. У жените е възможно да се пробуди по-силен майчински инстинкт.
Новолунието ще бъде благоприятно за зодиите Скорпион и Риби. То ще доведе до напрежение представителите на зодиите Козирог, Овен и Везни.
По време на новолунието и малко след него (до 8 часа) е хубаво да напишете на бял празен лист вашите желания. Проверете след това, кои от тях са се сбъднали?
И все пак, нужно е и усилие от ваша страна!!!
Темите върху, които може да се фокусирате са: 
• Дом – закупуване, обзавеждане, ремонт
• Фамилия и родители
• Родина – патриотични подбуди
• Градина, селскостопанска продукция
Желая ви здраве и успех!
Азарей – консултант астролог:
0898 623 851
Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
facebook: Ruslan Borisov
Прочетено 276 пъти Последна промяна от Четвъртък, 12 Юли 2018 20:24
Регистрирай се за да оставиш коментар
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…