All for Joomla All for Webmasters
Вълнуващо лятно парти „Баден в бяло”(„Baden in weiss")
Това е най-големият бял фест на Източна Австрия.
На 29 и 30 юни 2018 година Баден ще се представи с една от най-хубавите си инициативи: целият град, облечен в бяло- „Баден в бяло” („Baden in weiss „).
Петък вечерта ( 29 юни) е Дългата нощ на покупките, когато жителите и гостите на града ще могат да пазаруват с големи намаления и да се възползват от различни оферти на баденските фирми и магазини. Специално за събитието се разкриват многобройни музикални сцени, като най-помпозни са на централния площад и пред казино”Баден”. Предвидени са и модни ревюта.
На 30 юни (събота) празнуващите се обличат „от глава до пети” в бяло като истинският фест започва от вечерта: жива музика, вечеря на открито, безброй ди-джей за музикалните сцени са част от приказното лятно парти.Това е най-големият бял фест на Източна Австрия.
Този международен градски феномен "Вечеря в бяло" е с  над 30- годишна история .Традицията се заражда преди 30 години в Париж. Днес подвластни на магията са десетки градове като Париж, Барселона, Сидни, Милано, Торино, Ню Йорк, Вашингтон, Хонг Конг, Хонолулу, Берлин, Хамбург, Йоханесбург и мн. др., а от няколко години в инициативата се включиха София и Букурещ. 
Прочетено 731 пъти Последна промяна от Петък, 15 Юни 2018 14:10
Регистрирай се за да оставиш коментар
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…