All for Joomla All for Webmasters
Булка се отказа от цветя заради болно дете
Младоженци  от Пловдив се включиха в кампанията за събиране на  средства за болния Боби.
Красивата булка Златка Коцалова- Йоловска се отказа от цветя на сватбената си церемония заради малкия пациент. 
Парите са събрани от гостите на сватбата, които вместо да подарят цветя, дарили над 400  лева, а по сметката на болното дете са внесени 500 лв. 
 „За нас сватбата е радостен повод, но не бива да забравяме, че в живота има и изпитания.Ще се радваме, ако не ни подарявате цветя, а дарите за нашата кауза!
Боби е диагностициран с церебрална парализа- квадрипареза и страда от полимикрогирия.
За да получи шанс  да живее, той има нужда от адекватно лечение. Семейството му е получило предложения от няколко турски болници, които препоръчват лечение с вливане на собствени стволови клетки, както и провеждане на специфична рехабилитация , зада помогнат на Боби да се пребори с тежкото заболяване!Нека да му подадем ръка!”, обявиха младоженците  преди сватбеното си тържество.
Часове след щастливото събитие, Златка и Джеймс Йоловски заявиха: „ Благодарим на всички, които вместо да поднесат цветя на сватбеното ни тържество, подкрепиха каузата Да помогнем на Бобчо!
Сумата  внесохме веднага по дарителската сметка на Божидар. 
Надяваме се лечението му да премине успешно и състоянието му да се подобри!”
Златка Коцалова-Йоловска е завършила право в Сорбоната, а Джеймс Йоловски е мениджър "Програми за финансова грамотност" в Junior Achievement Bulgaria.
Прочетено 895 пъти Последна промяна от Сряда, 07 Юни 2017 09:17
Регистрирай се за да оставиш коментар
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…