All for Joomla All for Webmasters
  • Информационен ден за лични асистенти
  • Как професия Betreuer да си спести конфликти и
  • Българо-немски разговорник в помощ на пациентите,
  • Вокално студио"Нуша"отново пее за "Локомат за
  • Сайтът за запознанства dvama.co.uk - вече и със
Сайтът за запознанства dvama.co.uk - вече и със секция за Австрия
Идеята на специализирания сайт, който е насочен към българите, живеещи в чужбина e да намерят сродни сърца, ако са самотни.
Ако в Австрия се чувствате самотни, и искате да намерите своя партньор в живота, то можете да се възползвате от най-новата секция на специализираният сайта dvama.co.uk.
Платформата включва над 15 градове в алпийската република, където живеят най-много българи, подредени по азбучен ред : Баден, Брегенц, Велс, Виена,Винер Нойщат, Волфсберг, Грац, Дорнбирн, Залцбург, Инсбрук, Клагенфурт, Линц, Санкт Пьолтен, Фелдкирх,Филах и Щайр.
„Dvama е специализиран сайт за запознанства на българи живеещи в чужбина. Тук имате възможност да се запознаете с нови хора, да научите нещо за тях и споделите нещо за себе си. Това е начина да намерим някой който мисли като нас, чувства като нас, и който вижда света като нас. Това е начина да открием човека до себе си. Това е начина да станем ДВАМА”, се казва в платформата на сайта.
Желаем ви любов!
 
Прочетено 429 пъти Последна промяна от Четвъртък, 25 Януари 2018 13:57
Регистрирай се за да оставиш коментар
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…