All for Joomla All for Webmasters
Големият преход
Ние умираме… и продължаваме да живеем
Изконният страх на човека от смъртта кара съвременните хора да изтласкват темата за Големия преход, да предпочитат да не мислят за нея. Авторът Рюдигер Далке ( издадена на български език от ИК”Кибеа”) прави стъпка към помирението между живота и смъртта.
Той пише за смъртта и за голямото пътуване на душата въз основа на задълбочени изследвания и опита, натрупан при дългогодишната му работа в областта на реинкарнационната терапия. Както можем да превърнем всеки житейски преход в шанс, възможно е същото и при последния, най-драматиячен преход.
Смъртта принадлежи към живота и е една от неговите тайни. Може би никому не е дадено да разбули докрай тази тайна, но авторът ни съветва да се изправим съзнателно пред нея с убеждението, че всеки продължава да живее като индивид и след смъртта, която отваря врати към ново измерение.
Рюдигер Далке, доктор на медицинските науки, работи повече от 30 години като лекар и психотерапевт, води семинари и е автор на много нашумели книги. С „Болестта като път“ (издадена на български език от ИК „Кибеа“), „Болестта като символ“, „Агресията като шанс“, „Депресията – пътища от тъмната нощ на душата“ той поставя основите на цялостна психосоматика, която достига духовни измерения. Книгите му „Законите на съдбата – игровите правила за живота“ и „Принципът на сенките“ дават философска и практическа аргументация за неговите идеи. Други негови книги разглеждат основни теми на здравето и пълноценния живот. Сред тях са „Сънят – по-добрата половина на живота“, „Удоволствието от храненето“, „Трите най-добри неща – движение, хранене, разтоварване“.
В лекциите и семинарите си той въвежда в света на душевните образи и насочва към житейски стратегии, чиято цел е отговорността към себе си и духовното развитие.
Прочетено 296 пъти Последна промяна от Петък, 13 Октомври 2017 09:48
Етикети
Регистрирай се за да оставиш коментар
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…