All for Joomla All for Webmasters
Kурс по Традиционно Рейки Усуи Шики Риохо
Обучението ще се състои на 15-17 септември т.г. във Виена.
                                  
                     Kурс по Традиционно Рейки Усуи Шики Риохо, 
                                                  (1-во и 2-ро ниво), 
                          с Мастер Рейки Веска Александрова,   
                                      15-17. 09.2017 - Виена      
                           Какво е Рейки, или защо да се запишете на курс?
Рейки е древна система на лечение чрез полагане на ръце, със несравнима простота и мощ. Рейки много добре ни помага да се събудим чрез интуицията ни, още на първо ниво. Тя деликатно ни измъква от спящото ни състояние и ни дава много възможности чрез които буквално да вземем живота си в свой ръце. Ние обаче сами трябва да направим тази крачка. Когато използваме Рейки за самолечение, ние се доближаваме все повече до нашето физическа природа. Научаваме се да разбираме собственото си тяло, учим се да го докосваме с любов и от психологическа гледна точка, да поемаме повече отговорност за собственото си здраве и благополучие. Не бихме могли да постигнем напредък, без да поемем отговорност за собствения си живот . 
                                                            ПРОГРАМА:
Какво ще научите при иницииране в Рейки (1-во ниво)?
1. Кога и как да поставите ръцете си при самолечение?
2.Какво представлява лечебният процес при самолечението?
3 . Как да останем защитени по време на процеса? 
4. Колко време е необходимо за един сеанс самолечение? 
5. Как да усетим енергията. Как да сте сигурни че Рейки тече през вашият енергиен канал? 
Рейки увеличава потенциала на жизнената енергия и интензивността на аурата. Дава енергия на всички органи и системи в организма, което ги привежда в естественото им енергийно и функционално състояние на здраве. Рейки активизира очистителните процеси в организма и стремежът му да изхвърли всичко ненужно: токсини, чужди тела и енергии, вредни вълни от различен произход и др. 
Рейки създава баланс на енергиите в чакрите и аурата, което е особено важно както за физическото и душевното здраве така и за благополучието. Рейки спомага за освобождаване от отрицателни емоции, мисли и чувства, които са един от главните причини за блокиране и дисбаланс на енергиите. Помага да се справим с вредни навици и привички.
Рейки помага по-леко да се преодоляват всякакви кризисни ситуации. Създава хармония и любов в междуличностните отношения в семейството, на работното място и др. Защо Рейки е напълно безопасно, както за приемащия Рейки така и за целителя (през него преминава огромен поток от енергия и когато и колкото му е необходимо остава в него). Това е най-бързото и лесно за усвояване учение. Рейки няма никаква религиозна насоченост и не противоречи на никое религиозно вярване. Не изисква никакви режими, диети, упражнения, ритуали, отказване от любими неща.
Рейки е предимно ЦЕЛИТЕЛНО изкуство, под целителство и изцеление би следвало да се разбира привеждане на всичките елементи на физическото и фините тела в цялост - хармония, баланс - в естественото им заложено от природата състояние. Рейки не отрича и не е в конфликт с многобройните лечебни методи и с официалната медицина.
Всеки изкарал Рейки 1-во ниво, независимо къде и при кой Майстор, може да се запише за курса 2-ро ниво. 
Какво ще научите при иницииране в Рейки (2-ро ниво)? 
На второ ниво ние започваме да пишем книгата на нашия живот.
С Рейки 2-ро ниво може да се помага от разстояние (дистанционно) на хора, животни, растения; на определени ситуация или събитие; на определен проблем, както сегашен така и в миналото; на миналото ни и на бъдещето ни.
Рейки помага на всеки да осъзнае своето истинско предназначение и да придобие сила за своята реализация.  Животът с Рейки е движение към Любов, здраве, щастие и благополучие.
1. Как да се защитите от чужда енергийна намеса и да останете защитени през деня?
2. Как да провеждате сеанси от разстояние , и по снимка ?
3. Как да решите проблемите си със работодателя? 
4. Как да проявите това, което искате в живота или негов по-добър еквивалент? 
5. Как да решите проблемите си със децата? 
6.  Как да намерите решение на проблемите със семейството си? 
7. Как да възстановите силите си по време на работа? 
8. Как да се зареждате със енергия от Рейки и природата? 
9. Как да помагате на родителите си? 
10. Как един личен асистент да съхрани себе си при тежко болен пациент? 
11. Как една майка да помогне на детето си? 
12. Как се дава първа помощ ? 
13. Как да намерим решение когато се съмняваме ? 
14. Как да помогнем на умиращи да  преминат Прага спокойни,  без страх и болка. 
Рейки лекува Дух, Душа и тяло. Тя работи на физическо, духовно, ментално и емоционално  и кармично ниво на съществуване, във всички посоки на времето, и това я прави една универсална система за лечение, обяснява Веска Александрова. „ Винаги помагай, никога не наранявай! Нека всички заедно направим този свят едно по- добро място за живеене . Всичко може да се лекува. 
Защо да направите крачка към изучаването на Рейки? Защото в съвременното забързано ежедневие, посредством Рейки ще можете да помагате на себе си и на всички около вас. Рейки е един необходим инструмент, за повдигане на личните вибрации със тези на Вселената. 
Рейки е един универсален инструмент, с които всеки може да борави без проблеми. Ако сега се увличате по системата Рейки вие сте я притежавали и в друг живот. 
 Вместо визитка: 
Казвам са Веска Александрова, и съм Рейки Мастер –учител и лечител  и в системата усилено Рейки лечител, Йога инструктор, Пилатес инструктор, Тета лечител, Биоенерготерапевт, масажист Сайонджи масаж – Юмейхо терапия, духовен консултант – Ангелска Терапия  по метода на Дорийн Върчу. Със системата Рейки се запознах преди 5 години и от тогава не съм спирала да работя със нея, както и със другите техники. Имам много опит, макар и за кратко време , защото непрекъснато се самоусъвършенствам. Рейки и всички останали техники ми върнаха 100% здравето след тежко заболяване. Затова препоръчвам Рейки на всеки, тя е право на всеки човек.
За записване може да се обадите на телефони - 004367762057356 , 00359876797013- Веска Александрова, във Фейсбук -Veska Aleksandrova, skype-veska6610.
Цена - 250 евро за целия семинар
(PR статия)
 
Прочетено 707 пъти Последна промяна от Събота, 29 Юли 2017 19:35
Регистрирай се за да оставиш коментар
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…