All for Joomla All for Webmasters
Откриват най-луксозният морски хотел в България
BLU BAY ще бъде морската гара на яхтсмени от цял свят. 
BLU BAY е първият у нас дизайнерски хотел, създаден изцяло от естествени материали. Построен на самото яхтено пристанище, хотелът напълно оправдава петте си звезди, защото до тук можете да дойдете буквално с яхтата си и да акостирате в тихия залив на Созопол, докато хоризонтът не ви подмами отново.
Зад вдъхновяващата фасада, обсипана с изящни ръчно дялани камъни и дърво, кореспондиращи с архитектурата на Стария град, се крие един магичен свят с дъх на море. Хотелът разполага с удивителни дизайнерски стаи, апартаменти и студия, в които можете да постигнете оглушителна тишина, благодарение на висококачествения троен стъклопакет, който максимално изолира нежелания шум и допълва идеално перфектната термоизолация на това синьо вълшебство.
Сами решавате колко дълга да е нощта - със 100% black out завеси и ефирни ленени пердета. А в леглото можете да изпитате неземно блаженство сред завивки и възглавници от естествен пух, които могат да ви заблудят, че спите на облак, докато чаршафите от изящен египетски памук галят кожата и сетивата ви като морски бриз.
Към това добавете и room service, богат асортимент в мини бара, както и вълшебно събуждане с ароматно Nespresso кафе в стаята и домашни сладки изкушения. Разполагате и с последен модел техника (телевизор, кафе машина, електронен сейф и др.), имате неограничен достъп до интернет и модерни комуникационни канали като WhatsApp, Viber и Messenger на телефона на рецепцията: (+359 8) 77 47 00 00.
Хотел за ценители, сътворен от човешки ръце, но изцяло вдъхновен от природата, BLU BAY ще ви покаже истинската причина за лятната ви отпуска – тотален релакс, незабравими спомени и обслужване на изключително високо ниво.
Международен екип, подбран по най-високите критерии и допълнително обучен в продължение на месеци, ще ви изненада приятно в испанския ресторант AZAHAR, BLU BAR & dinner и Shisha Bar. Хотелът има и фитнес, изцяло оборудван с Technogym уреди. А край Infinity басейна можете да изкарате един лежерен ден с любимите си хора и напитки. 
Ще допринесем за успеха ви и с модерната конферентна зала, оборудвана с възможно най-висок клас техника. Прибавете към обслужването денонощната грижа за вашата сигурност и денонощни консиержни услуги, за да се докоснете до историята, красотата и културата на това древно място, както и да откриете модерния дух на Созопол, възползвайки се от десетките възможности за незабравима почивка…
Това, което ще се случи тук и сега, няма да се случи там и после...
PR статия
Прочетено 722 пъти Последна промяна от Четвъртък, 01 Юни 2017 22:02
Регистрирай се за да оставиш коментар
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…